Skocz do zawartości
Dragon

Dadaj - kilka pytan na temat tego jeziora

p0g

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Czy nad dadajem są jakieś miejsca gdzie łapiąc z brzegu na sprężynę/koszyczek były by duże głębokości? wiem że takowe są przy wyspach spadki do 12 i więcej metrów, ale ja niestety nie mam łódki :( i zresztą wolę łapać z brzegu na sprężynę. Jeżdżę zawsze od strony ośrodków, a tam jest płytko. Czy mogli byście polecić jakieś miejscówki gdzie można było by na głębszej wodzie połapać i wrazie czego jak tam dojechać i od której strony?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

odpowiedziec :{ to moze macie chociaz mape batymetryczna jeziora dadaj, ktora moglibyscie mi wyslac ?

• 2 months later...
Napisano

o mapy batymetryczne jezior strasznie trudno.... a co do jeziora to może jakiś pomost? Gdy byłem nad jeziorkiem widziałem jak wędkaże łowią z brzegu i z pomostu. Brały im ładne leszcze ok1,5 kg. oprucz wysp trudno tam o takie spadki. często nawet cała wyspa jest wypłycona. Sczerze to najgłębiej chyba jest z pomostu w ośrodku Star dadaj 2(leśna przygoda) ale nie jestem pewien na 100%

Pozdrawiam i życze powodzenia :mrgreen::mrgreen:

Napisano

I jeszcze pytanie . mówisz że jeździsz tam zawsze od strony ośrodków czyli często. W tym roku mam zamiar wybrac się w tamte strony i chcę zapytac czy są tam jakieś interesujące rybki?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.