ttommekk20 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Witam.Byłem pierwszy raz na Odrze koło Mikolina zaraz przed progiem tuż przed jak wpada Nysa Kłodzka do Odry. Z soboty na niedziele.Złapałem 2 leszcze jeden 48cm,drugi 52cm. i reszta to maluszki od 35-45. Można tam połapać większe sztuki przed progiem jak siedziałem?Czy za progiem na w dole rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 My byliśmy w tamtym roku też jakoś we wrześniu koło Mikolina, jednej nocy była zupełna cisza nawet brania a kolejnej nocy padły 4 leszcze też w granicy 50 cm i w dzień kleń na żywca 51 cm. W tym roku byliśmy z 24 na 25 września z drugiej strony od miejscowości Rybna na główkach, w dzień 2 szczupaki 50 i 56 cm a w nocy kilka płotek i leszczyki. Planujemy kolejny wypad na nadchodzący weekend, może ktoś ma jakieś świeże info z tamtych rejonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Niestety jeszcze nie wiem nic, ale może w poniedziałek dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wielgos85 Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Witam, Był ktoś na Odrze od początku roku? coś się ruszyło? W weekend miniony zaliczona nocka, ale bez rewelacji, same maluchy. Jak ktoś coś wie niech napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam, macie może jakieś świeże wieści z tych rejonów (Mikolin) lub druga strona (Rybna)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi