kelul Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 No i panowie koniec sezonu szczupakowego na wodach Sieradzkich, jak tam Wasze wyniki w tym roku ? Po ilości wpisów widzę, że grubo się działo i wszyscy tylko nad wodą siedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Rzeczywiście, okres ochronny szczupaka w sieradzkim od 1 XII, a w niedzielę na Ferdynandów ze spinningiem planowałem się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 To zawieszamy działalność wędkarską do wiosny. Do zobaczenia nad wodą wiosną a za oknem u mnie śnieg pada. Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek71 Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Morze był ktoś już za tamą na Jeziorsku . Czy są już jakieś wyniki , jak z dojazdem. Nigdy tam jeszcze nie byłem interesują mnie wszystkie informacje na temat tego łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek26 Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Hej Arek co do Warty za tamą według mnie szkoda czasu jak lubisz powędkować w ciszy i spokoju,miejscówki zmieniane na telefon,góra śmieci banda tubylców itd,a mam do Ciebie pytanko bo widzę w opisie,że jesteś ze Szczercowa jak tam Św. Ługi???jak tam z drapieżnikiem???czy można wywozić zestawy?i jak z łowieniem w nocy?z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek71 Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Faktycznie mieszkam blisko Szczercowa ale na Ługi nie jeżdżę . Byłem raz obejrzeć to łowisko i to tyle co ci na ten temat mogę napisać. Z tego co wiem to zezwolenie trzeba wykupić w nadleśnictwie w Bełchatowie,i tam trzeba pytać o regulamin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Wylała Warta. Nieprzejezdna droga Biskupice - Grądy - Kamionaczyk więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Orientuje się ktoś, czy przystań kajakowa we Włyniu jest wolna od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 coś pomieszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Nie pomieszałem Chodzi mi o przystań kajakową przy mościa na trasie Łódź-Warta. Niedaleko Sieradza w sumie... W ubiegłym roku troszkę połapałem tam na wiosnę. Myślę, że ryba musi się tam trzymać zimą. Nie jestem zwolennikiem wędkowania pod lodem, a nad wodę ciągnie stąd moje pytanie do zorientowanych w temacie czy przystań wolna od lodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 u mnie na stawie jeszcze z 5-8cm lodu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Nie pomieszałem Chodzi mi o przystań kajakową przy mościa na trasie Łódź-Warta. Niedaleko Sieradza w sumie... W ubiegłym roku troszkę połapałem tam na wiosnę. Myślę, że ryba musi się tam trzymać zimą. Nie jestem zwolennikiem wędkowania pod lodem, a nad wodę ciągnie stąd moje pytanie do zorientowanych w temacie czy przystań wolna od lodu... Wszystko skute lodem dziś tam przejeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Właśnie dowiedziałem się niedawno od władz PZW iż "ptakolodzy - tfu dziadowskie ptaszyska" planują na rzece Warcie od mostu w miejscowości Warta w stronę Sieradza utworzyć rozszerzony rezerwat dla ptactwa i ma być na rezerwacie całym czyli do samego Jeziorska włącznie całkowity zakaz połowu. Powoli więc zapomnijmy o połowach a Warcie od Sieradza po Zbiornik do miejsca w którym rezerwat się oficjalnie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 O nie co to ma być ? Może to tylko plotki, słyszał ktoś o tej sprawie coś więcej ? Pierdzieleni ekooszołomy , coś mi się zdaje, że planować to oni sobie mogą tak samo jak ja planuje kupić ziemie w Teksasie pełne ropy naftowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 CarIvan powiedział bym ze tam zaczyna sie rezerwat a kończy na linii łączącej miejscowość Jeziorsko z miejscowością Brodnia, znajdującą się na terenie gminy Pęczniew . TO zależy od miejsca patrzenia. Ale nie o tym - na jakieś pisemne deklaracje nad projektem chyba jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 We środę byłem na Warcie okolice miasta Warta port kajakowy ,woda od wału do wału. https://plus.google.com/photos/111995889326375761134/albums/5868225724840908881?authkey=CNLD3fGz7PnQQQ Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 edmund, a czytałeś to - http://www.pzw.org.pl/2450/wiadomosci/76511/60/uwaga_zakaz_wedkowania_na_terenie_rezerwatu_na_zbiorniku_jeziors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Ktoś wie co słychać nad rzeką między Warta a Sieradzem? Jak z braniami? Jaki dojazd do rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Stan wody - średni sucho. stan ryb nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi