tomek1 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Mam możliwość zlecenia wykonania polarów z nadrukami Haczyk.pl. Są dobrej jakości i bardzo dobrej cenie. W linku ten polar. http://ipa-cieszyn.pl/index.php/gadzety-ipa Z pokryciem haftami mniej więcej jak te na zdjęciach cena 70 zł/szt+ koszty wysyłki. . Miałem go na sobie i jest naprawdę fajny. Hafty też bardzo ładne. Wkrótce będzie gotowe nowe logo i wtedy dogadamy szczegóły z tym związane. Gdyby sprawa doszła do skutku, zbiorę wpłaty i zlecę wykonanie konkretnych ilości i rozmiarów. Póki co proszę o wyrażenie ewentualnego zainteresowania przez chętnych. PS. proszę nie dzwonić w tej sprawie na numery podane na stronie IPA To grzecznościowe użyczenie ich polaru jako wzór dla naszych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Piszę się na jedną sztukę prawdopodobnie w rozmiarze L. Przydałyby się jakieś wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Ja również. Popieram takie haczykowe rzeczy. Czekam na logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Października 2009 Autor Share Napisano 6 Października 2009 Piszę się na jedną sztukę prawdopodobnie w rozmiarze L. Przydałyby się jakieś wymiary Jak dojdziemy do konkretów to postaram się ściągnąć jakieś wymiary. Póki co są tylko te ze strony IPA. Ja przymierzałem XXL i był ok, nawet mógłby być minimalnie większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 nono będzie eska dla mnie... jest zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Przecież jest na stronie rozmiarówka polarów: S - wzrost 164-172 , obwód klatki – 100M – wzrost 168-176 , obwód klatki – 106 L - wzrost 172-180 , obwód klatki – 112 XL - wzrost 176-182 , obwód klatki – 116 XXL - wzrost 180-188 , obwód klatki – 120 Jak dla mnie wstępnie to będzie XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Super pomysł bo właśnie przymierzałem sie do polarku wstępnie L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 A moze i ja bym wciągnął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Supersobi, nie ma Twojego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 To wezme 2 sztuki i zszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Wezmę 1 x XXL . Rozumiem że kolor czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Rozumiem że kolor czarny Spróbuję się dowiedzieć czy są inne opcje kolorystyczne i rozmiary większe niż XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 W sumie to kolor khaki i XXXL Przecież opod taki polar trzeba czasami jeszcze coś założyć. A kolor zbliżony do koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Tylko nie khaki Czarne będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Czarne będą ok Dla małych chłopców jak najbardziej myślałem pod kątem nawiązania do koszulek i czapek Zresztą to nie rewia mody a logo i wygoda więc co będzie to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Października 2009 Autor Share Napisano 8 Października 2009 Są różne kolory, ale żeby utrzymać cenę trzeba się będzie ograniczyć do jednego, góra dwóch. Większe rozmiary też powinny być. Na 100% powiem, jak zacznę obgadywać szczegóły z wytwórcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 W sumie to kolor khaki i XXXL Kicuś to chyba wojskowe zboczenie zawodowe z twojej strony PS. Żonie też kupujesz stringi "o tych parametrach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Supersobi, nie rozmawiam z Tobą do momentu aż zorganizujesz coś A wracając do koloru to bardziej mi pasuje zieleń haczykowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 mi pasuje zieleń haczykowa Skromnym mym zdaniem: mi też, nie wyobrażam siebie w czarnej kufajce Tym bardziej, że czarne lubi "obłazić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 kocur napisał/a: mi pasuje zieleń haczykowa Skromnym mym zdaniem: mi też, Mam tylko nadzieję, że można będzie wybrać czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 artech nadzieja zawsze jest, zobaczymy co załatwi tomek1, oby dwa kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Zielony jest bardziej wędkarskim kolorem jeżeli coś to zostawić tam jeden dla mnie! bo się pogniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Mam tylko nadzieję, że można będzie wybrać czarny Ja również wolałbym czarny (jak czarny charakter kocura?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 No tak, czarny wyszczupla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Aktualna lista 1. tomek1 2. artech 3. warszawa24 4. patbaj 5. kocur 6. holik 7. supersobi 8. amator 9. madi 10. deuuu 11. P Jeżeli ktoś jeszcze chętny- to się dopisać. Jak będą konkrety to zweryfikujemy listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi