tomek1 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 Czyli nie będzie można dobrać koloru? Pisałem ale dla tych co się określą w tych dniach będzie możliwe dobranie koloru Może niezbyt jasno się wyraziłem. Chodziło o to, żeby chętni na kolor dali znać zanim zamówię. Zamówienie już poszło- napisz na PW rozmiar i kolor zobaczę czy da się jeszcze uzupełnić zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 To już zamówienie poszło? Myślałem, że będzie jakieś info dot. ceny, kolorów i listy zamówień. Tak jak to było przy kalendarzach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 To już zamówienie poszło?Myślałem, że będzie jakieś info dot. ceny, kolorów i listy zamówień. Tak jak to było przy kalendarzach ;/ Tak jak pisałem Pewne jest natomiast, że zakup gadżetów będzie wkrótce znacznie szybszy i łatwiejszy niż do tej pory. Szczegóły w najbliższych tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 ja bym reflektował, ale na polówkę ! Proszę o szczegóły na PW. Standardowo będą dostępne t-shirty w kolorze zielonym i khaki (bez konieczności robienia list itp.). Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś indywidualne potrzeby np. inny kolor t-shirta to proszę o szybki kontakt na PW. Cena t-shirta wyniesie 29 zł, najwyższa gramatura 205 gr/m2, poprawiona jakość nadruków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Brałbym ale niebieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Brałbym ale niebieską Niebieska lub ciemny granat. Podaj rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Tomek czapki z daszkiem tez bez list ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Tomek czapki z daszkiem tez bez list ? Tak. Zaopatrywanie się w gadżety haczyk.pl będzie wkrótce łatwiejsze niż do tej pory. Jeszcze trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 No tak , ale nie widzę ceny na polary , może coś więcej na temat kosztów Tomaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2014 No tak , ale nie widzę ceny na polary , może coś więcej na temat kosztów Tomaszu Cena polara wyniesie około 99 zł, reszta szczegółów pod koniec miesiąca. Krój i jakość identyczna jak w polarach sprzed 4 lat. Rękawice i czapki polarowe również powinny być dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Dla mnie czarną koszulke I czapke zimową chciałbym sie dowiedzieć jak bedzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2014 DAWID, Podaj rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Rozmiar L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Tomku do kiedy można składać zamówienia na polary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 Tomku do kiedy można składać zamówienia na polary? Końcem miesiąca, ale to już nie na zasadzie list, ale dużo łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam , polar dojechał , w końcu nie trzeba będzie się tak grubo ubierać a grzbiet nie zmarznie , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Witam , polar dojechał , w końcu nie trzeba będzie się tak grubo ubierać a grzbiet nie zmarznie , dzięki Cieszę się, że Ci się podoba Podczas targów Amator powiedział mi, że swój polar używa od poprzedniej akcji czyli 4 lata i do dziś jest ok. Sezon się zaczyna- zapraszam innych forumowiczów do zaopatrzenia się w haczykową odzież i inne gadżety. http://haczyk.sky-shop.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 W związku z promocją -10% na 10 lat haczyk.pl, do końca maja możecie jeszcze kupić najwyższej jakości polary sygnowane logo haczyk.pl team w promocyjnej cenie 89,10 zł. http://haczyk.sky-shop.pl/Polar-czarny,p,4 Zostały jeszcze następujące rozmiary M- 2 szt., L- 2 szt., XL- 2 szt. XXL- 2 szt. i XXXL- 4 szt. Dla ułatwienia wyboru- tabela rozmiarów. Zachęcam do zakupu, to efektowna i funkcjonalna bluza polarowa najwyższej jakości. Idealne ubranie na rześki poranek lub nocną zasiadkę. Uwaga! Urodzinowa cena tylko do 31 maja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi