tomek1 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 kasa poszła kiedy polarki będą wysyłane ? Jeszcze trochę cierpliwości Polary najprawdopodobniej będą u mnie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Polary najprawdopodobniej będą u mnie w piątek. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 kasa poszła kiedy polarki będą wysyłane ? Jeszcze trochę cierpliwości Polary najprawdopodobniej będą u mnie w piątek. położę sobie pod choinką KOCUR : to mamy strój na sylwka sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Na sylwka zakładam czarny wyjściowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Na sylwka zakładam czarny wyjściowy A na mszę noworoczną zielony maskujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2009 Według danych od Tomika z poniedziałku, brakuje mi wpłat od: - Holik - Supersobi - Deuuu Proszę także Holika o uzupełnienie adresu o imię i nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Dane z poniedziałku nieważne. Wpłata poszła wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 Wielkie pudło z polarami jest już u mnie Myślę, że wyszły nie najgorzej. Może zielone mogłyby być troszkę ciemniejsze (producent dobrał dostępny kolor najbliższy khaki), ale mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu. Jeżeli uda mi się popakować i opisać tą masę paczek to wyślę je jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 tomek1, Wrzucisz fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 tomek1, Wrzucisz fotkę? Niestety jak pisałem mój aparat jest kaput a nowy jeszcze nie doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 No to czekamy na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 tomek1, nie zdjęcia a pakowanie paczek powinno Cię interesować warszawa_24, nie rozpraszaj Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Wielkie pudło z polarami jest już u mnie Może zielone mogłyby być troszkę ciemniejsze (producent dobrał dostępny kolor najbliższy khaki), ale mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu. Wiesz co... nie jest to najlepsza wiadomość dla mnie i to jeszcze wieczorową porą mam nadzieję, że to tylko Twoje zdanie, a ja gdy zobaczę mojego polara to będę zachwycona. Już Cię nie rozpraszam bo tu kocur już zaczyna drapać Ja mam tylko prośbę: nie pakuj mi przesyłki w różowy papier prezentowo - opakunkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 proponuje zacząć od pakowania tych paczek gdzie polarów będzie najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 Supersobi i Deuuu proszę o pilną wpłatę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Wybacz w tym tygodniu trochę miałem pracy z zaliczeniami w szkole. Postaram się dzisiaj wieczorem kasę wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Uwaga, z powodu pomyłki producenta polarów (zrobił dla kocura XXL zamiast XXXL). Został mi zielony polar w rozmiarze XXL. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt. Myślę, że "prawo pierwokupu" należy się Dawidowi, który nie załapał się z powodu zbyt późnej decyzji o zakupie. Dawid co prawda reflektował na czarny, no ale niech się wypowie dla porządku. Jeszcze prośba. Polary wysłałem wczoraj rano ("drobne spóźnienie" do pracy ), żeby ruszyły w drogę jeszcze wczoraj. Teoretycznie powinny być u Was w poniedziałek, wtorek. Proszę tych, którzy odbiorą paczkę o słowo potwierdzenia odbioru (miłe bądź obraźliwe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Dokładnie godzinę temu dostałam swoją paczkę Wujek Tomek spisał się na medal, serdecznie dziękuję Bardzo miły początek dnia. Choć zdziwiłam się kto do mnie tarabani w sobotę przed 10.00. Co do samego polarka, jest super, ja mam akurat zielony. Po przeczytaniu Tomku Twojej wypowiedzi na temat koloru miałam lekkie obawy, ale zupełnie niepotrzebnie. Śliczny jest i jak dla mnie wcale nie za jasny Tak więc czuję się zaspokojona w 150% Jeszcze raz serdeczne wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 madi, jestem w szoku Poczta Polska mnie zaskoczyła Śliczny jest i jak dla mnie wcale nie za jasny No to kamień z serca Tak więc czuję się zaspokojona w 150% Muszę to pokazać mojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 madi, jestem w szoku Poczta Polska mnie zaskoczyła Wiesz co ja też, bo raz, że sobota, dwa - wczesna godzina. Poza tym miałam dziś lenia i paradowałam sobie jeszcze w pidżamce, gdy nagle dryń dryń do domofonu Tak więc czuję się zaspokojona w 150% Muszę to pokazać mojej żonie Zwariowałeś Mam nadzieję, że Twoja żona nie będzie miała ochoty do mnie przyjechać i obić mi facjaty Jeszcze raz bardzo dziękuję, super.... zwłaszcza, że dziś to chyba tylko ja mam nowy ciuch bo reszta chłopaków jakoś milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 bo reszta chłopaków jakoś milczy To szok nam odebrał mowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Do mnie jeszcze nie dotarł nawet ten jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 może torba listonoszowi zamarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 artone, Ty się nie brechtaj tylko pompuj na pocztę po polarka dla wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że Twoja żona nie będzie miała ochoty do mnie przyjechać i obić mi facjaty No nie jestem taki pewien ,małżonka Tomka to góralka ,a z góralami to ja bym nie zadzierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi