samotny lowca Napisano 8 Października 2009 Napisano 8 Października 2009 Panowie, od dłuższego czasu albo inaczej już 11 lat mamy wprowadzony w PZW Katowice "Zakaz wywożenia zanęt i przynęt...." W tym roku nareszcie coś drgnęło, problem został poruszony na walnym zgromadzeniu okręgu w celu rozwiązania tematu. Niestety mamy małe poparcie wśród prezesów naszych kół i temat jak się dowiedziałem został zawieszony, w celu rozpoznania skali problemu wśród wędkarzy. Mamy naprawdę dużą szansę aby znieść ten idiotyczny zakaz, który obowiązuje tylko w naszym Okręgu. Dlatego proszę wszystkich ze Śląska jak również z innych okręgów aby wysyłali pisma do PZW Katowice lub zanosili je osobiście. W pismach tych proszę opisać swoje niezadowolenie odnośnie tego przepisu i wszystko co wam przyjdzie do głowy, a pomoże uzasadnić zniesienie tego zakazu. Ja i moi koledzy już wysłaliśmy takie pisma. Panowie mamy szanse i MUSIMY JĄ WYKORZYSTAĆ ! ! ! ! ! ! ! Jeśli ktoś ma konto na innych portalach Karpiowych proszę o założenie tego tematu (ja nie mam). Naprawdę nie zmarnujmy takiej okazji ! ! ! ! ! ! ! ! Biuro Zarządu Okręgu Polskiego Związku Wędkarskiego w Katowicach ul. Wróblewskiego 35 40-214 Katowice P.S. meile nie wchodzą w grę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.