maniek Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 _barti_, Wojtek nie używa już ani rakiety ani peta ,tylko łódki .Filmik powstał pokazowo.Maniek tylko używa rakiety z bandy rowerowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Heh, a generalnie czy PET jest pod jakimś względem lepszy od rakiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 generalnie czy PET jest pod jakimś względem lepszy od rakiety?Każdy sposób ,ma swoje zalety i wady ,petem nęci się dalej niż rakietą i celniej.Natomiast rakieta nęci się taniej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 _barti_, Wojtek nie używa już ani rakiety ani peta ,tylko łódki .Filmik powstał pokazowo.Maniek tylko używa rakiety z bandy rowerowej . Rakietą i petem jak się przyłożysz nęcisz tak samo dokładnie z tym że petem osiągasz większy dystans. Na pytanie dlaczego petem,ano dlatego że rakietę ściągasz z odległości na jaką rzucisz a pet po osiągnięciu pewnej wprawy maksymalnie z pięciu metrów.Kto próbował obu metod ten to wie,a przy okazji podajemy zanętę która szybciej wabi ryby.Spróbuj kiedys wykonać ponad 40 rzutów to docenisz pet Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 chciałbym odświeżyć temat... przymierzam się do tego patentu. zrobiłem ostatnio takiego peta ale coś nie szło mi to za dobrze:/ tzn. coś tam poleciało ale miałem kilka spalonych rzutów i spadło pod nogi albo poleciało wchen razem z petem... prosiłbym o jakieś porady jak rzucać, jakich błędów nie robić i ogólne doświadczenia w tym temacie... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi