Skocz do zawartości
Dragon

Rozstrzygnięcie konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Które zgłoszenie Waszym zdaniem powinno wygrać?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które zgłoszenie Waszym zdaniem powinno wygrać?

• Zgłoszenie nr 1
      5
    • Zgłoszenie nr 2
      2
    • Zgłoszenie nr 3
      14
    • Zgłoszenie nr 4
      13
    • Zgłoszenie nr 5
      3
    • Zgłoszenie nr 6
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Została mi jeszcze do rozstrzygnięcia edycja lipcowo-sierpniowa konkursu "Sukcesy i Rekordy"

Zapraszam do głosowania w ankiecie i pomocy w wyłonieniu zwycięzcy.

Zgłoszenia poniżej:

post-2-14544972219988_thumb.jpg

post-2-14544972222326_thumb.jpg

post-2-14544972222864_thumb.jpg

post-2-14544972223386_thumb.jpg

post-2-14544972223673_thumb.jpg

post-2-14544972224118_thumb.jpg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Wiadomo wybieram klenia DAWIDA !

( mój największy ledwo powyżej 30 cm, ale może w przyszłym roku Dawid mnie zaprosi na jakieś łowy i uda mi się przechytrzyć większego Kleniozaura )

Pozdrawiam

Napisano

Oddałem głos na suma , mam sentyment do tych ryb, szkoda tylko że na wątróbke

a nie na gumę.

Jeśli można to chciał bym się dowiedzieć jaki był dalszy los ryby ?

Napisano

Damian, nie próbuj zmieniać nam reguł, my tak zawsze robimy. :twisted:

Lecimy:

Zgłoszenia nr 1 i 6 - ryby nie nasze (krajowe), takie 'sztuczne' tuczniki, choć wielkość budzi szacunek.

Nr 2 - duża ryba trzymana za w taki sposób jak na foto? :neutral:

Nr 4 - wyprawa niesamodzielna (bo z przewodnikiem) i zdjęcie tak podrasowane, że aż nienaturalne, choć ryba ładna.

Nr 5 - z jaziami nie miałem do czynienia, więc i nie zagłosuję.

Preferuję zgłoszenie nr 3 - piękny okaz rodzimego gatunku, zawsze lubiłem liny, wszak to bardzo fotogeniczne i sympatyczne rybki.

Napisano
Damian, nie próbuj zmieniać nam reguł, my tak zawsze robimy. :twisted:

Preferuję zgłoszenie nr 3 - piękny okaz rodzimego gatunku, zawsze lubiłem liny, wszak to bardzo fotogeniczne i sympatyczne rybki.

więc dodam że oddając jako pierwszy w tej ankiecie głos, ten padł właśnie na tą rybę :cool:
Napisano

Oddałem głos na zgłoszenie, które moim zdaniem powinno wygrać tzn. dobre zdjęcie, zadowolony łowca i ładna rybka. Graty dla wszystkich uczestników konkursu.

Napisano

Swój głos oddałem na zgłoszenie numer 1. Piękny amurek :!:

Moim marzeniem jest złowienie amura, bo jeszcze nie miałem do czynienia ze "skośnookim koleżką" :wink:

Napisano

Szkoda ale i tak jakaś sadysfakcja pozostaje, riperki poszłyby na licytacje na rzecz haczyka, dzięki za głosy i gratki dla zwycięzcy szkoda że nie "swój".

Napisano

Miałem kończyć ten konkurs ale widzę, że są jeszcze jakieś emocje z nim związane tak więc zwycięzcy edycji lipiec - sierpień gratuluję i zapraszam do nadsyłania zgłoszeń do edycji listopad - grudzień.