diaflex Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Witam,planuję kupić tę wędkę i proszę o opinie na jej temat.Oglądałem ją w sklepie i tak na "oko"mi się spodobała.Jest lekka,cienka,starannie wykonana,jak nią machałem i uginałem to sprawia wrażenie akcji sztywnej,szczytowej.Proszę o spostrzeżenia ,jak sprawuje się ta karpiówka przy rzucie i holu podczas wędkowania.Pozdrawiam. Cytuj
krizar Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 Dziś zakupiłem taką , bardzo podobało mi się wykonanie , jak coś więcej poużywam to napisze, Cytuj
diaflex Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Napisano 10 Czerwca 2010 Witam,też ją kupiłem i kilka razy już była w akcji. Za te pieniądze to bardzo dobry kijek, akcja podobna do Bestmastera 13f/3 lb(mój drugi kijek),tylko 3 składy Cytuj
oszolom87 Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Czy ta wędka to "pełny" węgiel czy kompozyt ze szkłem? Cytuj
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Sto procent włókno węglowe, dwu stopkowe przelotki SIC, uchwyt kołowrotka Fuji a to wszystko za mniej niż 200 zł. Niestety ja już zakupiłem jakiś czas temu JRC Contact i w tym roku już miałem ją okazje testować jak na wędke znanego producenta i to za 139 zł rewelacja. Gorąco polecam zaawansowanym karpiarzom jak i nowiciuszą w tym sporcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi