jeux Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Witam mam prośbę niech ktoś opisze ta rzekę co łowić kiedy i jakie ryby oraz czy w okolicy Darłowa są rzeki pstrągowe oraz kogoś z tamtych stron proszę o kontakt na PW lub na GG 3569418
kolat66 Napisano 28 Października 2009 Napisano 28 Października 2009 Widze ze dalej siedzisz nad morzem.Wieprza pstrag i troc.Grabowa to samo. Niestety do pierwszego stycznia trzeba czekac.Pozdrawiam
jeux Napisano 28 Października 2009 Autor Napisano 28 Października 2009 nie nie jestem juz nad morzem ale chyba sie przeprowadzę nie długo mam zamiar zamieszkać w darłowie
JohnyQ Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Witam Wybieram się w czerwcu do Darłówka z rodzinką na wypoczynek i chciałbym to połączyć w jakiś sposób z wędkowaniem. Przez Darłówko płynie rzeka Wieprza a ja jestem zapalonym spiningistą więc chciałbym się tam sprawdzić. Możecie mi powiedzieć czy w ogóle wolno tam spiningować, czy są tam jakieś ciekawe miejscówki albo odcinki które w szczególności byście polecili, jak rybka dominuje i gdzie uiścić dodatkową opłatę. Jeżeli jest ktoś w stani mi pomóc byłbym dozgonnie wdzięczny Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.