Michal302 Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Witam Mam zamiar kupić PRZYPONY STALOWE JAXON POWLEKANE ŻYŁKĄ Chciałbym je wykorzystać do spiningu, ale nie wiem czy się nadadzą. Jest jakaś różnica w braniach w porównaniu z wolframem ? Jeśli miał ktoś styczność z tymi stalkami proszę o komentarz Proszę o pomoc
warszawa_24 Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Ja bym nie radził ładować się w Jaxona a zwłaszcza w tak ważny element zestawu. Miałem wiele produktów tej firmy, naprawdę odradzam.
Damian21 Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Michal302, stalka powlekana jest nieco grubsza, sztywniejsza i bardziej widoczna od wolframu, okoniom i sandaczowi może przeszkadzać w większym stopniu - lepiej załóż wolfram jeżeli spodziewasz się tych ryb z przyłowem szczupaka. a co do marki to raczej drugorzędna sprawa, nigdy na to nie patrzę.
Elton Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 U mnie na dołkach robią na takich samołówki Wyglądają ordynarnie dość, grube, sztywne i duże agrafki oraz krętliki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.