Agraph Napisano 15 Marca 2006 Napisano 15 Marca 2006 Witam. Jestem tu nowy i już żałuję, że wcześniej nie znalazłem tego forum. Chciałem poruszyć temat który był już tu omawiany. Bardzo jestem ciekaw innej technologi produkcji woblerów niż struganie. Słyszałem i widziałem (film Salmo o Hornecie) że robi się je z twardej pianki. Szukam wszelkich informacji n.t. tej metody produkcji. Może ktoś z Was wie coś o tym ??? Będę wdzięczny za każdego niusa. pozdr. Agraph
P Napisano 15 Marca 2006 Napisano 15 Marca 2006 Witamy nowego uzytkownika Temat byl tu dosc szeroko poruszany i omawiany Mial chyba sporo licze wyswietlen Jednak zostal usuniety z forum Dlaczego to ja nie wiem pytanie raczej do moda lub admina Wnioskuje z tego ze nie pojawi sie wiec pewnie polemika w tym twoim temacie Wiem ze nic fachowego ci nie napisalem Sa jednak na tym forum fachowcy ktorzy mogli by to zrobic (i nawet juz raz zrobili) ale pewnie ze wzgldow wyzej opisanych sie to nie powtorzy Pozdrawiam
Agraph Napisano 15 Marca 2006 Autor Napisano 15 Marca 2006 Witam ponowne. Przyznam, że też do nie rozumiem dlaczego zostało to usunięte. Może jednak ktoś ma takie info i może podesłać na maila ??? pozdr. Agraph
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.