agenda Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko. link do albumu Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 1 godzinę temu, agenda napisał: Dzień dobry, ze starych czasów zostało mi trochę przynęt, których teraz chciałbym się pozbyć, a nie mam pojęcia ile to może być teraz warte. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem i napisać ile całość może być warta tak pi razy oko. link do albumu Dziękuje i pozdrawiam Poukładaj to jakoś w pionie , w poziomie , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 10 minut temu, zajac222 napisał: Poukładaj to jakoś w pionie , w poziomie , opisz to jakoś jakie blaszki , blachy gumy i woblery bo można sobie łeb ukręcić od patrzenia Rzeczywiście, przepraszam, poobracałem. Ale nazw nie znam, nie mam opakowań, jest kilka mepps'ów ale to na blaszce jest napisane. Mi chodzi o bardzo orientacyjną kwote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 To trudno powiedzieć ile co , zabytki kosztują ale nie takie , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 6 minut temu, zajac222 napisał: To trudno powiedzieć ile co , zabytki kosztują ale nie takie , jedynie sentyment , miałem i jest okazja to kupię . Masz pudełka podziel to na poszczególne przynęty plus - minus 5 - 10 zeta za przynętę zależy od wielkości , koszt przesylu po twojej stronie i myslę sobie że zbieractwa się pozbędziesz jak sie nie walnąłem to jest: 47 woblerów, 48 obrotówek, 30 wahadłówek, gum z uzbrojeniem nie liczę 400 zł za całość to byłaby realna cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 No i powolutku dochodzimy do sedna Teraz jeszce odziel woblery od blach Blachy od blaszek No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenda Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 N 4 minuty temu, zajac222 napisał: No i powolutku dochodzimy do sedna Teraz jeszce odziel woblery od blach Blachy od blaszek No i gumy , to już chyba najtańsza kategoria przynęt Nie jestem pewien czy sie rozumiemy, ja chce się pozbyć całości. Mam rozumieć że jest Pan zainteresowany? Jak tak to proszę coś zaproponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenda Napisano 17 Lutego 2020 Autor Share Napisano 17 Lutego 2020 sprzedałem już, dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi