buszmen Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam . Poszukuję jak najdelikatniejszej odległościówki do połowu płotek na rzece , dużej ryby tu nie ma rzeka też raczej płytka i nie szeroka dodam że posiadam Konger Arcus Float i poszukuję czegoś lżejszego - cena 200-300zł. za kij. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinnigista Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Potrzebuje opinii o kiju Daiwa Sweepfire Match 3,96 30g. Kij będzie używany do metody oczywiście odległościowej ryb jakie będę łowić to liny, karasie, leszcze i karpiki rozmiar ryb od 0,6-:-3kg. Chodzi mi o jakość wykonania jest to chiński kij czy wyprodukowany w Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiusz Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 łowie na jeziorze odległość 15-25m występuje ruch wody bez zarośli dno czyste mam niedowład ręki więc na taką odległość tylko spławik 8-10g ryby płocie i leszcze jaką wędkę kupić w miarę lekką i delikatną aby sprostała mojemu opisowi cena do300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Ja na pewno zaproponuję Ci Mitchella Fluid Match - waga ~ 210g (wiadomo że odrobinie będzie się różnić w zależności od wagi) pomimo niskiej wagi wędka solidnie wykonana i przy zakładanej gramaturze spławików na 1000% (nawet przy schorzeniu które posiadasz) dasz radę dorzucić tam gdzie chcesz, a śmiem twierdzić że dasz radę zrobić to nawet lżejszymi spławikami - z tym że proponuję Ci zastanowić się nad spławikami z dowarzeniem bo one również spełnią swoją rolę ale brania na pewno będą czulsze i lepiej będzie je widać - do całości jakiś mały ale solidny kołowrotek np. Okuma Inspira - zmontowaliśmy dla znajomego dziadka taki zestaw i łowi się tym naprawdę bardzo przyjemnie - do tego przy zakładanym budżecie zmieścisz się w całym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi