buszmen Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Witam . Poszukuję jak najdelikatniejszej odległościówki do połowu płotek na rzece , dużej ryby tu nie ma rzeka też raczej płytka i nie szeroka dodam że posiadam Konger Arcus Float i poszukuję czegoś lżejszego - cena 200-300zł. za kij. Pozdrawiam. Cytuj
Spinnigista Napisano 10 Lipca 2015 Napisano 10 Lipca 2015 Potrzebuje opinii o kiju Daiwa Sweepfire Match 3,96 30g. Kij będzie używany do metody oczywiście odległościowej ryb jakie będę łowić to liny, karasie, leszcze i karpiki rozmiar ryb od 0,6-:-3kg. Chodzi mi o jakość wykonania jest to chiński kij czy wyprodukowany w Szkocji. Cytuj
Arkadiusz Napisano 10 Stycznia 2016 Napisano 10 Stycznia 2016 łowie na jeziorze odległość 15-25m występuje ruch wody bez zarośli dno czyste mam niedowład ręki więc na taką odległość tylko spławik 8-10g ryby płocie i leszcze jaką wędkę kupić w miarę lekką i delikatną aby sprostała mojemu opisowi cena do300zł Cytuj
Madmax Napisano 12 Stycznia 2016 Napisano 12 Stycznia 2016 Ja na pewno zaproponuję Ci Mitchella Fluid Match - waga ~ 210g (wiadomo że odrobinie będzie się różnić w zależności od wagi) pomimo niskiej wagi wędka solidnie wykonana i przy zakładanej gramaturze spławików na 1000% (nawet przy schorzeniu które posiadasz) dasz radę dorzucić tam gdzie chcesz, a śmiem twierdzić że dasz radę zrobić to nawet lżejszymi spławikami - z tym że proponuję Ci zastanowić się nad spławikami z dowarzeniem bo one również spełnią swoją rolę ale brania na pewno będą czulsze i lepiej będzie je widać - do całości jakiś mały ale solidny kołowrotek np. Okuma Inspira - zmontowaliśmy dla znajomego dziadka taki zestaw i łowi się tym naprawdę bardzo przyjemnie - do tego przy zakładanym budżecie zmieścisz się w całym zestawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi