Tedi Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 A co to znaczy że kołowrotek jest w wersji matchowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 A co to znaczy że kołowrotek jest w wersji matchowej? ma płytsza szpule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabadaon Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 a co myślicie o daiwie revros 2004 w wersji match - wart swoich pieniędzy? mam okazję kupić takowy z dodatkową szpulą w okazyjnej cenie około 250 zł pojemność szpulek o ile pamiętam 100 m - 0,16 brać? - niestety nie mam możliwości pokręcić nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pronto Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich Mam pytanko co powiecie na kołowrotek Kołowrotek Cormoran RX 6PiF wersja 2500 Kołowrotek Cormoran Black Bull 8PiF Kołowrotek V. D. E. Robinson Proffi nada się na spławik ogólnie rzeka i połów: płoci jak i leszczy, jazi, linów- wiadomo wszystko może się uczepić z góry dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Cormoran Black Bull 8PiF to jest dedykowany kręcioł pod plecionke, nie wiem czy czytasz opisy ja w bolonce mam Cormoran Bull Fighter 5AiF, był już na dwóch wyjazdach i całkiem fajnie nim się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi