phantom Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 St.Croix Legend Elite LES96MHF2 2,90 c.w.11-28gr Specyfikacja techniczna: Producent - St.Croix Model - LEGEND ELITE Długość -2,90 Cw. - 11-28g Moc - medium-heavy Akcja - fast Waga - 162g Dł. dolnika - ~27cm Ilość składów - 2 Dodatkowy osprzęt w zestawie: pokrowiec, Sprzęt posiadam od i jak często używam: od 2 dni , nieużywany jedynie pomachałem na "sucho" Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: kupiony z myślą o sandaczu, nie byłem z nim jeszcze nad wodą Podoba mi się w nim to, że... czyli + : +świetna szczytowa akcja,bajeczne wykonanie,jest bardzo lekki ma sie wrażenie ze prawie nic nie waży,przelotki sic w tytanowych ramkach, długość dolnika idealna jak dla mnie,dożywotnia gwarancja Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - jak na razie nie stwierdziłem, może woda zweryfikuje Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak. Sprzęt był dawany do naprawy: Nie. Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Nie, kupiłbym ponownie ten sam kijek od momentu jak wziąłem go do reki jestem w nim zakochany Koszt sprzętu: cena 1600zł Używam w komplecie z: używany będzie z Shimano Stradiciem lub Twin Powerem i plecionka 0,10 Dragona
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.