phantom Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Rodzaj sprzętu i pełna nazwa: Kołowrotek Daiwa TEAM 2508D Specyfikacja techniczna: Producent : Daiwa Przeznaczenie : lekki spinning Ilość łożysk : 7 w tym 2CRBB Waga :265 gr. Przełożenie : 4.7:1 Pojemność : 0.23/150 m Dodatkowy osprzęt w zestawie: Dodatkowa szpula identyczna z podstawową Sprzęt posiadam od i jak często używam: Kołowrotek posiadam od września 2009,używany był z 3 razy Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Kupiony z myślą o kleniu i jaziu, kleń 1,5kg Podoba mi się w nim to, że... czyli + : - ładny desing - wzorowe układanie linki - podwójna korbka - bardzo przyjemna praca i świetne zbijanie kabłąka - bardzo dobry hamulec Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - przy większej przynęcie nie chodzi już tak gładko Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie. Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: wybrałbym Shimano Aspire Koszt sprzętu: 430zł Używam w komplecie z: z Dragonem HM 80 Electra Dream 2,90 c.w. 3-18g i plecionką Berkleya 0.06 Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: real foto
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.