phantom Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Rodzaj sprzętu i pełna nazwa: Kołowrotek Daiwa R,Nessa 3000 Specyfikacja techniczna: Producent : Daiwa Przeznaczenie : spinning Ilość łożysk : 5 w tym 2 CRBB Waga : 275 gr. Przełożenie : 4.7:1 Pojemność : 0.30/185 m Dodatkowy osprzęt w zestawie: Dodatkowa szpula identyczna z podstawową Sprzęt posiadam od i jak często używam: od września 2009, używany bardzo często Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: kupiony na sandacza, łowie nim wszystko jak leci,Sandacz 3,70 Podoba mi się w nim to, że... czyli + : - wysoka kultura pracy (masełko) - super wygląd - szybko wymienialna szpula - bardzo dobry hamulec - nawet dużej wielkości przynęty nie zakłócają w najmniejszym stopniu jego pracy Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - nawija trochę gorzej plecionkę niż TEAM Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie. Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Bardzo przypadł mi do gustu ten kołowrotek i kupiłbym go ponownie bez wahania. Koszt sprzętu: 850-980 ja dałem 910 Używam w komplecie z: Dragonem HM80 Black Hunter 2,90 c.w.10-35g i plecionką invisible 0,12 Daiwa Tournament 3,10 c.w. 20-50g i plecionka invisible 0,18 Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: real foto
phantom Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Napisano 22 Stycznia 2011 Update: Niestety po kilku miesiącach niezbyt intensywnego uzytkowania przez mojego znajomego , zaczeło coś rzęzić w jego wnętrzu nawet pod niewielkim obciążeniem.Oddany do serwisu wrócił z niego po 2 miesiącach teoretycznie naprawiony.Niestety nad wodą okazało sie ze wada nie została usunięta i kołowrotek rzęzi nadal.Od sprzetu za prawie tysiac złoty oczekiwałbym ze pochodzi bezawaryjnie trohe dłużej niz pół sezonu. Daiwie gratuluje podejscia do Polskiego klienta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.