phantom Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Rodzaj sprzętu i pełna nazwa: Kołowrotek Daiwa INFINITY Q 3000 ZAION (made in japan) Specyfikacja techniczna: Producent : Daiwa Przeznaczenie : spinning Ilość łożysk : 9 w tym 4CRBB Waga : 280 gr. Przełożenie : 4.8:1 Pojemność : 0.25/270 m Dodatkowy osprzęt w zestawie: pokrowiec Sprzęt posiadam od i jak często używam: dzisiaj kupiłem, jeszcze nieużywany Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: Wisła i kupiony zmyśla o większości drapieżników ja "zamieszkujących" Podoba mi się w nim to, że... czyli + : - bardzo wysoka kultura pracy (masełko) samo opowiadanie nic nie da, trzeba samemu pokręcić - wygląd i wykonanie po prostu obłędnie - wysokiej jakości hamulec , to trzeba po prostu zobaczyć - wspaniale spasowany Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - brak zapasowej szpuli - kabłąk mógłby się zbijać delikatniej (dla mnie nie jest to wada gdyż zamykam zawsze ręcznie) Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie. Gdybym teraz miał kupować inny sprzęt, wybrałbym inny model: Nie kupiłbym ten sam model ewentualnie gdybym miał wiecęj "siana" to Morethana Branziono 3000 Koszt sprzętu: od 1350 do 1490 Używam w komplecie z: St.Croix Legend Elite 2,90 c.w.11-28g ,plecionką 0,12-0,14 Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: real foto
phantom Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Napisano 22 Stycznia 2011 Update: Niestety kołowrotek po kilku mięsiącach niezbyt intensywnego uzytkowania przestał zamykać kabłąk, oddany do serwisu przeleżał w sklepie miesiąc czasu po czym Pan przedstawiciel Daiwy stwierdził ze jest w pełni sprawny Nie wiem może za dużo oczekiwałem po sprzecie za 1,5tys i najzwyczajnie niezamykający sie kabłak to nie jest podstawa do złożenia reklamacji w firmie Daiwa Pomimo tego ze zawsze zamykam kabłąk ręcznie oczekiwałbym od sprzetu za 1,5tyś wiekszej bezawaryjności a jeśli napewno poważniejszego potraktowania przez ludzi pracujących dla tej firmy Mój ostatni zakup kołowrotka tej firmy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.