bartek1395 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Widzę że dużo ich jest,ale szkoda że małe. Chociaż z takim też jest frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 ale szkoda że małe Urosną Są tam dopiero dwa sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 A blaszkami da sie "ciepnąć" czy tylko cos antyzaczepowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 A blaszkami da sie "ciepnąć" Ciężko,ale to i dobrze,dłużej będą tam pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 A są tam jakieś wolne miejsca od roślin(oczka, zatoczki), czy wszędzie zielsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 A są tam jakieś wolne miejsca od roślin(oczka, zatoczki) Są ale mało. Jak łowili karpie na grunt[sprężyna] to co czwarty był na brzegu Reszta zaraz parkowała w zielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 No zobaczymy jak w tym roku bedzie.Moze te rosliny troche zbutwieja i bedzie gdzie polowic, ale tez wole aby wiecej ryb tam zostało.mam duzy sentyment do tego jeziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Co do spina możemy się umówić na weekend majowy[jakieś popołudnie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Ja postaram się w tym roku tam wybrać na spinning i może jakiś spławik lub grunt jak będą warunki. karpie na grunt Jakieś duże te karpie ? Powpuszczali teraz jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Ja bardzo chetnie. Weekend majowy jak bedzie pogoda na bank bede. Miałem fajne wyniki jak brodzilem w spodniobutach tam na plytszej wodzie, na Algi 1 i plywające woblery super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Ja może też będę w okolicy na weekend majowy to bym się wybrał. Jeszcze dam znać jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Jakieś duże te karpie ?Powpuszczali teraz jakieś ? Max 5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 A duża presja była w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 A duża presja była w tym roku? Jak to zawsze bywa na nowo otwartym i dobrze zarybionym akwenie,wędkarzy jeździło dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Kurcze niestety masz racje. ciekawe ilu wypuszczało do wody.Cos mi sie wydaje ze 90% do siatki zabierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 bukmacerek, napisałem wyżej że co czwarty szedł do siaty[reszta w zaczepy] Tak więc jeszcze jakieś pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 hehe. No tak. czytanie ze zrozumieniem sie kłania. No to może lepiej niech te rośliny zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucekk Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 A jak z okoniem na tym łowisku, pływa coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Z tego co wiem to male palczaki.Jeziorko plytkie wiec o duzego pasiaka ciezko. Z drapieznikow glownie szczuply i troche sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 A na co tam te szczupłe łowić jak tyle zielska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 A na co tam te szczupłe łowić jak tyle zielska ? Tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Ja poprubuje na Algi 1 i Rapale antyzaczepowe, no i spodniobuty to doczłapie sie do wolnych oczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 slowik, no nie bądź taki A na jakieś powierzchniowe woblerki albo nisko schodzące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 zazwyczaj na powierzchniowe głównie Shadrapy i takie jak wachadłówka tylko z antyzaczepep ale najlepsze byly blaszki Algi 1 i Syclopy meppsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Ok. Dzięki. Akurat Shadrapa mam ( w kolorze okonia) to się popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi