Skocz do zawartości
tokarex pontony

Na Karpie W okolicach Chojnic

seba02121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam....Mam W okolicach Chojnic dobrego znajomego.W przyszłym roku zamierzam go zarazić"Karpiarstwem"Chłopak sie powoli zbroi w sprzęt...Ja już od jakiegoś czasu walcze z karpiami na zbiorniku Jeziorsko...Jestem z Łodzi.

Wakacje od dwóch lat spędzam właśnie u tego koleżki i chcieli byśmy co nieco powalczyć z jakąś konkretną rybka.

Każda informacja mile widziana...Zbiorniki raczej PZW...Ale mogą być też jakieś łowiska specjalne,hodowlane....

Pozdrawiam :wink:

• 4 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam. Jeżeli chodzi o specjalne to warto się wybrać do Raciąża.

Łowisko około 2hektarowe, płacisz 5zl i łowisz cały dzień na dwie wędki, z tym ze

na olbrzymy za bardzo nie ma tam co liczyc, z reguły biora tam karpie do 2kg.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć kolego Maciak :) i stary pijaku Seba hehe

Mieszkam parę kilometrów od Raciąża, dokładnie w Silnie.

Gdzie to jest w Raciążu? Mógłbyś napisać gdzie to tak dokładniej jest? W jakim miejscu?

Z góry dziękuje :) Pozdrawiam.

Napisano

Jadac od strony N.Karczmy, to na poczatku Raciaza przed pierwszym sklepem skrec w lewo. Jedz do konca ulicy i znowu w lewo. Od tego skrzyzowania po okolo 500m przed lasem skrec znowu w lewo. Bedziesz widzial dom i w oddalli staw. Napewno trafisz.

• 5 months later...
Napisano

A zna ktoś jakies nie koniecznie komercyjne łowisko z Misiakami w okolicach chojnic?

Planuje zaplanowac wakacje z Karpiowka w tych przepieknych stronach i szukam info na temat jakiegos dobrego miejsca?

• 3 weeks later...
Napisano

Ja raczej spinninguje , więc miejscówek Karpiowych za bardzo nie znam . ;) Myśle ,że na charzykowskim pewnie ich troche grasuje,nie brak tam też sporych leszczy. kolegów wędkarzy jeszcze popytam może coś zdradzą ;)

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.