seba02121 Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Witam....Mam W okolicach Chojnic dobrego znajomego.W przyszłym roku zamierzam go zarazić"Karpiarstwem"Chłopak sie powoli zbroi w sprzęt...Ja już od jakiegoś czasu walcze z karpiami na zbiorniku Jeziorsko...Jestem z Łodzi. Wakacje od dwóch lat spędzam właśnie u tego koleżki i chcieli byśmy co nieco powalczyć z jakąś konkretną rybka. Każda informacja mile widziana...Zbiorniki raczej PZW...Ale mogą być też jakieś łowiska specjalne,hodowlane.... Pozdrawiam
maciak Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Witam. Jeżeli chodzi o specjalne to warto się wybrać do Raciąża. Łowisko około 2hektarowe, płacisz 5zl i łowisz cały dzień na dwie wędki, z tym ze na olbrzymy za bardzo nie ma tam co liczyc, z reguły biora tam karpie do 2kg. Pozdrawiam
karol91 Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Cześć kolego Maciak i stary pijaku Seba hehe Mieszkam parę kilometrów od Raciąża, dokładnie w Silnie. Gdzie to jest w Raciążu? Mógłbyś napisać gdzie to tak dokładniej jest? W jakim miejscu? Z góry dziękuje Pozdrawiam.
maciak Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Jadac od strony N.Karczmy, to na poczatku Raciaza przed pierwszym sklepem skrec w lewo. Jedz do konca ulicy i znowu w lewo. Od tego skrzyzowania po okolo 500m przed lasem skrec znowu w lewo. Bedziesz widzial dom i w oddalli staw. Napewno trafisz.
cygan05 Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 A zna ktoś jakies nie koniecznie komercyjne łowisko z Misiakami w okolicach chojnic? Planuje zaplanowac wakacje z Karpiowka w tych przepieknych stronach i szukam info na temat jakiegos dobrego miejsca?
FantasySpirit Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Ja raczej spinninguje , więc miejscówek Karpiowych za bardzo nie znam . Myśle ,że na charzykowskim pewnie ich troche grasuje,nie brak tam też sporych leszczy. kolegów wędkarzy jeszcze popytam może coś zdradzą
cygan05 Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 I jak z tymi karpikami w okolicach Chojnic???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.