Skocz do zawartości
tokarex pontony

jaxon penax pxl 300.

kamciuu20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.kupilem ten kolowrotek z mysla o wedkowaniu gruntowym.ma on hamulec walki.i tu wlasnie moje pytanie.czy hamulca walki mozna uzywac jako wolnego biegu.czy dokonalem slusznego wyboru?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witaj,pytanie o wybór jest już spóżnione,choć moim zdaniem dokonałeś wyboru nie za bardzo trafnego.Jest to kołowrotek spinningowy słabej jakości,a hamulec walki służy do szybkiej regulacji docisku hamulca w pewnym ustawionym zakresie,a nie wyłącza go jak przy wolnym biegu.Kupiłem kilka lat temu ten kołowrotek i powiem,że to były wyrzucone pieniądze,niedokładny hamulec,tragiczny nawój.Jak dla mnie to gadżet a nie kołowrotek.Pozdrawiam.

Napisano

szkoda.ten kolowrotek sie rozlecial skror mowisz ze mialem. co sie moze stac jesli tego hamulca bede uzywal jak wolnego biegu?

Napisano

kamciuu20, zakres regulacji jest nie wielki więc nie da się go używać jak WB. sam mam jeszcze ten kolowrotek w wersji matchowej, na splawik był ok jak za te pieniądze(hyba z 80zl kosztuje) czasem jeszcze używam go do gruntówki. dość płynnie jeszcze chodzi i hamulec dziala - wiecej już od tego nie wymagam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.