Michał90 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Tylko za bardzo nie pamiętam jaka to była receptura.. Jak się nie mylę to Super Roach Black + Secret Black Roach + konopie, odchody gołębie oraz Gardonix jak się nie mylę.. No i oczywiście jokers- rozproszony(przygotowany przez kumpla) + ziemia bełchatowska to wszystko w osobnym wiaderku. Co dodać, a co ując ? ;] i jak rozproszyć joka? A jaką recepturę możecie polecić z Sensasa? Pozdro.
dudi82 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 tylko trening ci pomoże, do tego trzeba dojść samemu.
MIKOPAK Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.W niedzielę mam zawody spławikowe.W łowisku przeważa głównie płoc,ukleja a głębokośc przy brzegu do 1,7 m.Myśle na takim składem zanęty: -2 kg gliny rozpraszającej -1 kg zanęt MVDE Super roach black lub MVE Secret Black Roach -nie wiem czy trzeba dodac 200 gr konopi prażonych? Mam zamiar jeszcze przygotowac trochę jokersa oddzielnie ale cz 0,5 L na 1 kg ziemi to nie zadużo? Zawody jednoturowe.1 tura-3 godziny Prosze o porady o tym jokersie co napisałem,konopiach i jak myślicie która zanęta może okazac się lepsza?Może ktoś z was ją testował?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.