przemekli Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 u mnie w firefoxie jest taki obrazek http://cba.pl/cba.png a co do tytulo to może by tak: Wykaz ryb i innych zwierząt chronionych gatunkowo (w aspekcie wędkarskim). lub po prostu Ryby i inne zwierzęta chronione gatunkowo (w aspekcie wędkarski).
warszawa_24 Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 W IE też nie działa. Ale wyświetla się adres. Ręcznie go wpisałem i zupoladowałem http://img684.imageshack.us/img684/1639/szczezuja20splaszczona.jpg
maniek Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Lesio, u mnie jakieś CBA .pl najlepszy darmowy hosting
Lesio Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 u mnie jakieś CBA .pl najlepszy darmowy hosting Patrz Maniek, a ja myślałem, że oni tylko Sobiesiaków podsłuchują Warszawa podał nowy link - można zmienić ten stary, bo foto jest dobre. Wykaz ryb i innych zwierząt chronionych gatunkowo (w aspekcie wędkarskim).lub po prostu Ryby i inne zwierzęta chronione gatunkowo (w aspekcie wędkarski). może tak: Wykaz ryb i niektórych innych zwierząt chronionych gatunkowo (w aspekcie wędkarskim). - chodzi o podkreślenie, że to nie jest lista wszystkich zwierząt chronionych, ale tylko tych interesujących wędkarzy, bez słowa wykaz/lista - trzeba by temat jeszcze rozwinąć i dopisać, jakie są zakazy i nakazy prawne postępowania ze zwierzętami chronionymi i co grozi za ich naruszenie.
rafalsmolek Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Proponował bym jeszcze wstawić kiełbia krótko wąsatego który nie jest chroniony ale pokazywał by różnicę pomiędzy chronionymi a właśnie tymi wymienionymi wyżej
gandieres Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 A ja proponował bym zmienić nazwę "strzelba potokowa" na strzebla potokowa
maniek Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 A ja wydzieliłem i przykleiłem post Lesia ,jako jedyna sensowną propozycje. Ps jednak mam wewnętrzna nie pewność co do fotki [tej pierwszej] czy to faktycznie jesiotr zachodni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.