phantom Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Rodzaj sprzętu i pełna nazwa: Kołowrotek Daiwa Seagate-E 3500QD Specyfikacja techniczna: Producent : Daiwa Przeznaczenie : ciężki spinning Ilość łożysk : 7 w tym 2 CRBB Waga : 395 gr. Przełożenie : 5,3:1 Pojemność :0,32/190 m Dodatkowy osprzęt w zestawie: podkładki pod szpule Sprzęt posiadam od i jak często używam: od miesiąca, byłem nim raz nad wodą Ryby, które nim łowię oraz dzięki niemu, moje największe sukcesy: generalnie kupiony z myślą o jesiennych dużych drapieżnikach i łowieniu Wiślanych sumów Podoba mi się w nim to, że... czyli + : -faktycznie tak jak reklamuje go producent jest to kawał mocnego sprzetu -system hamulcowy QD, świetny patent po zaledwie połowie obrotu pokrętłem przełączyć z maksymalnej siły hamulca na niemal zerową -bardzo delikatnie zbijający sie kabłąk -wzorowe układanie linki -przyjemny piankowy uchwyt korbki Nie podoba mi się w nim to, że... czyli - : - brak zapasowej szpuli , można co prawda dokupic ale cena 230zł to lekka przesada (uwaga wiekszośc sklepów kopiuje opis jeden o drugiego i podaje ze w kpl. znajduje sie szpula zapasowa.Co jest oczywista nieprawda i błedem w katlogu.Sprawdzałem w Daiwie i kilku innych miejscach kołowrotek ten przedawany jest bez zapasowaej szpuli) Od momentu posiadania działa bez zarzutu: Tak Sprzęt był dawany do naprawy: Nie. Tak kupiłbym bez większego wahania ten sam model lub ewentualnie pokusił sie o Certate w tym samym rozmiarze Koszt sprzętu: 988zł Używam w komplecie z: Fujitsu Team 3.05m c.w.12-60gr, pecionka Invisible 0,18 Inne ewentualne dodatkowe uwagi, wyjaśnienia lub zdjęcia: real foto
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.