Skocz do zawartości
Dragon

Nowa Huta Kraków - kanał ciepłej wody

pioput

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • 4 weeks later...
Napisano

Witam kolegów :) Mam takie pytanko......... znacie jakieś łowiska gdzie jest masa ryb? Bo ja mam pierwszy rok składki i jestem totalnie załamany ;[ nic tylko jakieś leszczyki do 30cm jedynie na przylasku... jeżeli znacie jakieś miejsca to proszę pochwalcie się bo ja już wymiękam :(

Napisano

Wisla kolego, gdzie to Ci nikt nie bdzie mowil, jednakze pogrzebiesz po forach roznych i znajdziesz wiele ciekawych informacji, jendakze na chwile obecna jej stan jest niestabiliny i trzeba poczekac az to sie poreguluje.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

witam mam pytanie czy był ktoś tam ostatnio i czy łowienie w najbliższym czasie i przy takiej pogodzie jaka jest obecnie da się tam łowić :)

Napisano

skanone Byłem 2 tyg temu na kanale i przeżyłem delikatny szok. Woda miała temperaturę taką samą jak Wisła, tylko kilka brań na spławik. Zmiany grubości przyponu, gruntu nic nie pomagały. Podejrzewam że to wina temperatury wody.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
bylem ostatnio tam ze spiningiem i ogólnie lipa ale bardzo ładnie,

Czy ktoś z kolegów był na kanale ostatnio ?? Czy na spławiczek coś skubie??

Pozdr

Borsini

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.