szramanh Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam kolegów Mam takie pytanko......... znacie jakieś łowiska gdzie jest masa ryb? Bo ja mam pierwszy rok składki i jestem totalnie załamany ;[ nic tylko jakieś leszczyki do 30cm jedynie na przylasku... jeżeli znacie jakieś miejsca to proszę pochwalcie się bo ja już wymiękam
Dadi Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Wisla kolego, gdzie to Ci nikt nie bdzie mowil, jednakze pogrzebiesz po forach roznych i znajdziesz wiele ciekawych informacji, jendakze na chwile obecna jej stan jest niestabiliny i trzeba poczekac az to sie poreguluje.
virus Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Może spróbuj na kanale tam jest szansa na dużą rybkę tylko że nici z jedzenia
skanone Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 witam mam pytanie czy był ktoś tam ostatnio i czy łowienie w najbliższym czasie i przy takiej pogodzie jaka jest obecnie da się tam łowić
virus Napisano 5 Grudnia 2010 Napisano 5 Grudnia 2010 skanone Byłem 2 tyg temu na kanale i przeżyłem delikatny szok. Woda miała temperaturę taką samą jak Wisła, tylko kilka brań na spławik. Zmiany grubości przyponu, gruntu nic nie pomagały. Podejrzewam że to wina temperatury wody.
Krakusnh Napisano 23 Grudnia 2010 Napisano 23 Grudnia 2010 Witam wszystkich, da się coś połowić na kanale teraz?
skanone Napisano 23 Grudnia 2010 Napisano 23 Grudnia 2010 bylem ostatnio tam ze spiningiem i ogólnie lipa ale bardzo ładnie,
borsini Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 bylem ostatnio tam ze spiningiem i ogólnie lipa ale bardzo ładnie, Czy ktoś z kolegów był na kanale ostatnio ?? Czy na spławiczek coś skubie?? Pozdr Borsini
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.