grego Napisano 14 Lutego 2010 Napisano 14 Lutego 2010 Witam Szukałem po forum informacji na temat zbiornika w Goczałkowicach, nie znalazłem ich za wiele. W związku z tym mam kilka pytań: Czy mieliście dobre wyniki łowiąc na tym zbiorniku w zeszły roku spinning, żywiec. Interesują mnie przede wszystkim ryby drapieżne jak sandacz itd. Nigdy tam nie łowiłem choć mieszkam bardzo blisko i zastanawiam się nad wykupieniem zezwolenia na ten rok. Słyszałem że w zeszłym roku zezwolenie kosztowało 120 zeta + 200 za połów na żywca jak ma być w tym roku. A dodał że dostałem od kolegi mapkę zbiornika wydawnictwa GOLDFISH w związku z tym jeszcze jedno pytanko czy miejsca występowania ryb i ich połowu pokrywają sie z tą mapką. Dzięki za odpowiedzi i porady Pozdrawiam
ds-fan Napisano 14 Lutego 2010 Napisano 14 Lutego 2010 grego, chyba nie szukałeś zbyt dokładnie bo na tym forum jest temat o "Goczałach" http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=974&postdays=0&postorder=asc&start=0
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.