Corristo Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 23 kwietnia będe miał tam zawody spławikowe. Łowiłem tam już 4 razy i efektem było zawsze trochę drobnicy. Czasem starczyło na dobre miejsce, czasem nie... Stanowiska są rozstawione od jez. Jagodnego do pierwszego mostu. Znalazłem dobrą stronę informacyjną o kanale ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was tam łowił i czy mógłby mi coś na to łowisko polecić. Chciałbym się nastawić na łowienie 5m batem leszczyków i krąpi.
Thia Karas Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 Ja mam tam zawody 20 czerwca. Mógłby ktoś doradzić jak złapać tam leszcza na spławik lub krąpia bo z płotką to nie ma problemu dobrze bierze na ciasto Pozdrawiam
michcio015 Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 cześć terz jestem z grajewa i mam terz tam 20 czeerwca zaowdy i ogólnie o rybach jakich tam występują mozesz napisać domnie na gg napisz tylko na prywatną wiadomośc twuj numer gg i popiszemy i napewno coś ci doradze pzdr i polamania kija życze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.