linoza Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Witam,mam do kolegów kilka pytań między innymi czym i jak nęcic karpia a w małym stawie Wczoraj byłem nęcilem zanetą o smaku truskawki nie przynosiło to zbyt dużych sukcesów były tylko karpie w przedziale 0,05-0.25kg takie maluchy łowienie na spławik wiem że tam pływają do 5kg i amury również proszę o rady Czym i jak nęcic karpia w małym stawię Proszę o konkrety WESOŁEGO I UDANEGO NOWEGO SEZONU 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Trudno dać konkretne wskazówki, bo każda woda jest inna. Najtaniej wychodzi nęcenie kukurydzą i przede wszystkim łowienie z gruntu, wtedy na włos możesz dać kulkę, która działa selektywnie. Sprawdzi się też kilka ziaren kukurydzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Jeżeli łowisz na spławik najlepsza jest kukurydza z puszki + proca , a na haczyk kukurydza z białym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi