JACooL Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Witam, Od kilu wędkarzy słyszałem o sklepie czy hurtowni pod Łowiczem. Czy robił ktoś tam zakupy ? Ceny podobno są "bardzo dobre" Czy można pojechać "w ciemno", czy towar należy wcześniej w jakiś sposób zamówić i chyba najważniejsze - w jakich godzinach mają otwarte ?
JACooL Napisano 1 Marca 2010 Autor Napisano 1 Marca 2010 Adresu nie znam, opisowo tylko. Wlasciciel robi/ naprawia (tez dokladnie nie wiem) lodki i po tym mozna podobno trafic. Na polu ma stac jakas lodka Ceny ponoc lepsze, od tych na gieldzie w Lodzi.
spini Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Kurde to żes mnie Jacku zaskoczył Normalnie jeżdze szuakm a tu pod nosem, szkoda tylko że dalej nie wiem gdzie to jest... Pewnie dzis bede chodził i myślał gdzie owe szczęscie sie znajduje:D
Figos Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Jadąc z Łodzi w strone Łowicza jest to po lewej stronie . Jak JACooL, napisał na podwórzu stoją łódki duże ,małe.
spini Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Koło jakiej miejscowości sie to znajduje?Czy to jest hurtownia,czy może jest jakiś kolo i sprzedaje po okazyjnych cenach?Gwarancje itd.? Jak to jest?
JACooL Napisano 1 Marca 2010 Autor Napisano 1 Marca 2010 Jutro bede jechal na 99% do klienta do Lowicza i postaram sie namierzyc sklepik. Podobno jest to "normalny" sklep (czy hurtownia) wchodzisz, wybierasz kupujesz Dam znac jak uda mi sie cos kupic.
JACooL Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 Bylem wczoraj. Robila sie juz szrowka ale trafilem bez problemu. Spini nie wiem jak mogles przeoczyc Jadac od Lowicza w strone ozorkowa sklep jest po prawej stronie, kawaleczek za stacja benzynowa, ktora jest po lewej str. Sklep prowadzi b.przyjemny Pan Grzegorz i pomaga mu starsza Pani - jego mama Zostawilem kilka zlotych wczoraj i pewnie jeszcze tam zagladac bede... Nie wiem czy mozna linkami sypac, wiec podaje tylko nazew firmy - gogiel wyszukuje ja bardzo sprawnie: firma aquas. Co do cen Kuferek siedzisko ktore kupilem kilka dni temu za 110 zl tam stalo na polce za 78 ....
spini Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 no proszę to teraz jestem miło zaskoczony Może jeszcze dziś pojadę i poszperam w kijach, boloneczka jest potrzebna Ten sklep jest praktycznie w ozorkowie? to chyba nie pod łowiczem? dobrze myśle?
JACooL Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 Patrze teraz na wizytowke i Ozorkowski maja tylko kod pocztowy, sklep jest przy samym Lowiczu. Duuuzo dalej jest z Ozorkowa jak z Lowicza Dodam jeszcze, ze czynny prawie nonstop nawet w nocy mozna telefonowac i zajezdzac jak by sie np.robactwa, zanent czy czegos tam innego zapomnialo zabrac z domku
spini Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 hehe no to lux:D:D:D Dziś już nie dam rady ale jutro jestem na bank Czy posiada duży wybór sprzętu wedkarskiego-od wędzisk po po kołowrotki i na robalach kończąc jak to jest?Warto zawitać?
JACooL Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 Wybor jest jak to w sklepie wedkarskim kije, krecioly, zylki, plecionki, haczyki, splawiki itd dodatkowo b.duzy wybor zanet i dodatkow. Chociaz kilku pozycji nie bylo np Slidery SALMO i przypony sztywne tytanowe, ale ... o SALMO wedkarze sie pytaja i ma byc wprowadzone do oferty. Dodatkowo nie ma problemu zeby cos sprawadzic na zamowienie. Kurcze tak zachwalam ten sklep, ze ktos gotowy pomyslec ... niewaidomo co SPINI - daleko nie masz, przejedz sie i sam ocenisz. Spooory bedziesz mial wybor przynet SPINIngowych Sobie kupilem przynete ktorej nigdzie indziej nie widzialem - antyzaczepowy spoon Rapali i dziwadlo w postaci gumo-woblera.
spini Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 JACooL, to dziwadło to bardzo dobra broń na rybki:D Jutro będe i ocenie...
JACooL Napisano 4 Marca 2010 Autor Napisano 4 Marca 2010 Chyba nie byles - bo nic nie piszesz ... ciekawy jestem Twojego wrazenia
CHELEK Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 JACooL, Kiedy będziesz w tym sklepiku bo mam smaka na jakąś odległościówkę i byś mi zerknął ceny takich kijaszków ???????
JACooL Napisano 29 Marca 2010 Autor Napisano 29 Marca 2010 W najblizsza srode bede jechal do Leczycy do klienta i na 100% nie przepuszcze okazji zeby tam wdepnac. Napisz co Ci sprawdzic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.