suhhar Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 u mnie przez 3 miesiace nie mozna było jej złapać, żywołapka musi być profesjonalnie schowana w trawie, robic to w rekawicach a do środka pokarm zwierzęcy bo codziennie rybek nie złowisz i nie bedziesz wsadzac. Wydra to nie takie głupie zwierze jakby sie moglo wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolniczka585 Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Oczywiście że nie głupie, miesięczna próba złapania bez rezultatu. Nie mam pewności że wydra jest jedna i że mimo schwytania nie wróci. Nie wiem co robić, spróbuje z tym ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolniczka585 Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 Jeśli ktoś zastanawia się nad pastuchem na wydry to polecam. Mogę powiedzieć że mam go od dwóch miesięcy i mam spokój! Nie ma śladów bo zwierzęciu. Początkowo obserwowałam ślady, ale teraz wygląda na to, że wydra się wyniosła. Wiele prób z pułapkami, odstraszaczami dźwiękowymi, nawet z sierścią psa niestety nie dawały rady. Mnie cały zestaw wyniósł ok. 1300 zł z elektryzatorem i akumulatorem. Mogę śmiało polecić sklep pastuchy.pl który pomógł w doborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi