piotr strimer Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 czy lód juz puscił i czy ktoś już łapał na spining lub muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Oj chyba jeszcze zbyt wcześnie na spiningowanie w dolince , zima była sroga i trzeba będzie poczekać jeszcze do kwietnia. No ale może z pod lodu sie kolega skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr strimer Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 fatalnie całą zimę kręciłem muchy jeszcze zmienia kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Może ktoś z kolegów opowie coś o tym łowisku????????Czy to prawda ze ryby tam złowione nie wolno zabierać ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Wolno zabierać, ale są osobno płatne wg wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Kolego ile kosztuje wejscie i jaka cena za szczupaka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Strona łowiska zawiera wszystkie potrzebne informacje. http://www.naszaryba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Bardzo fajne lowisko,duzo pstraga i karpia nie trzeba zabierac do domu,ale jesli ktos chce moze sobie kupic rybki,obsluga co sie bardzo zadko sie spotyka usmiechnieta i mozna z nimi normalnie pogadac ,mlode chlopaki i nie robia zadnych problemow jak to jest czasem na prywatnuch lowiskach,chociaz musieli troche zmienic zaplate za wedkowanie ,ale z tego co wiem to wina wedkarzy,ktorzy nie placili za wedkowanie ,napewno bardzo polecam i napewno tam nie raz sie wybiore w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Obecnie wejściówka jest za 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Potwierdzam to co tutaj przeczytałem. Łowisko bardzo ładne rybki tez niczego sobie wiem ze w ładna pogoda to czeba dzwonić i zamawiać miejsce tyle tam ludzi jest. Ale ogulnie na łowisku mi sie przynajmniej fajnie łowiło. Zachęcam do Doliny Będkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr strimer Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 czy ktoś z kolegów był dzisiaj w Bedkowicach .jak sytuacja z tęczakiem czy szczupak też się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Ja nie byłem.Ale ja juz tam dosyc długo jeżdże i jeszcze szczupak mi sie nie trafił tylko pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Czy nie wie ktoś z was czy jutro 4.04.10r dolina będzie czynna? Prosze o szybka odpowieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Nie wie ktoś z was czy 3 maja będkowice raczej będo otwarte czy nie. Bo sie wybieram a na ich stronie nic o tym nie pisze.PROSZE O SZYBKOM ODPOWEDŹ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 W zeszłym roku były otwarte 3 maja. P.S. Na stronie jest nr tel. Zadzwoń i sprawdź bo jestem pewien że jest już full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 dlaczego już by miał być full? ja myslałem jechac koło 10.30 t ojuż dzwonie żeby miejsce jakies złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
początkujący Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Witam! Byłem w poniedziałek w dolinie będkowskiej i powiem że sie zawiodłem na spławik poniewaz iż tamtego roku były 2 stawy do dowolnego łowienia i na tym pierwszym mi dużo brało pstrąg do pół kilo a teraz pierwszy jest tylko na blache z stempionymi haczykami a grugi jest do dowolnego łowienia i na tym drugim w ciągu 5 godz złowiłem 1 karaś okolo 10-13cm,2 płotki 6-8cm no i największa zdobycz płotka 3 cm i po za tym nic.Kołomnie stał gościu łowił na grunt i łowił co 3 min karpie po 2kg 1,5kg po 1kg. Co mam robić jak pojade na następny raz łowić z gruntu czy lepiej na spinnning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fieman1 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam! Byłem w poniedziałek w dolinie będkowskiej i powiem że sie zawiodłem na spławik poniewaz iż tamtego roku były 2 stawy do dowolnego łowienia i na tym pierwszym mi dużo brało pstrąg do pół kilo a teraz pierwszy jest tylko na blache z stempionymi haczykami a grugi jest do dowolnego łowienia i na tym drugim w ciągu 5 godz złowiłem 1 karaś okolo 10-13cm,2 płotki 6-8cm no i największa zdobycz płotka 3 cm i po za tym nic.Kołomnie stał gościu łowił na grunt i łowił co 3 min karpie po 2kg 1,5kg po 1kg. Co mam robić jak pojade na następny raz łowić z gruntu czy lepiej na spinnning? Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Temat dość stary ale chciałbym zapytać czy w Dolinie Będkowskiej lepiej łapać na grunt czy spławik????? Jaka głębokość jest stawu???? Z góry dziękuję za życzliwe odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja lowie na wiosne prawie zawsze jedna na splawik druga na grunt,ale latem zakladam dwie na grunt bo pstragi wtedy juz nie biora,bardzo fajne lowisko kiedys mieli swoje forum i nie wiem dlaczego juz go nie ma mozna sie bylo dowiedziec duzo wiadomosci o lowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galezow Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 odnośnie Doliny to forum jest i coś nie coś można się dowiedzieć pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi