leszcz077 Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 WITAM WSZYSTKICH ZAKORBIEŃCÓW.SZUKAM KOLEGÓW,KTÓRZY CZĘSTO ODWIEDZAJĄ RADUSZEC I MOGĄ MI PODPOWIEDZIEĆ COS O SPECYFICE TEGO ŁOWISKA DOBRYCH MIEJSCACH I TECHNICE.ŁOWIE NA TYCZKE WIĘC POSZUKUJE IMFORMACJI NA TEN TEMAT POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aski Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Mam pytanie, czy był ktoś w tym roku, już na rybkach na Bobrze w okolicach Raduszca ? Ciekawi mnie stan wody no i czy coś już skubie i czy może pojawiły się już jazie ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aski Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Donoszę.... Bóbr w tym roku będzie "ciężki" do łowienia, z górnego zbiornika w raduszcu spuszczono wodę, trwają prace remontowe, woda leci na maxa, kupa śmiecia płynie Ale ryby skubią , leszcze, płocie, trafia się już jaź, trafiła się brzana ok. 3 kg (wróciła do wody) i ....uwaga ! .... miętus !!! w biały dzień (też wrócił do wody) to tyle z nad Bobru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ku2yn Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Powiedzcie gdzie w okolicach Raduszca siadacie na Bobrze? Bo nigdy w tamtych rejonach nie łapałem, a chciałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba96 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Ja tam jeżdżę tylko po spinnigować, byłem tam ostatnio w niedzielę. Widziałem jak jakiś koleś rzucał z gruntu, siedział pomiędzy dwoma mostami tym dla samochodów i pociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amstaf358 Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Prosze koledzy podpowiedzieć, jak najlepiej i najwygodniej dojechać na Raduszec samochodem od strony Żar....gdzie trzeba wjechać ,skręcić itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi