Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM WSZYSTKICH ZAKORBIEŃCÓW.SZUKAM KOLEGÓW,KTÓRZY CZĘSTO ODWIEDZAJĄ RADUSZEC I MOGĄ MI PODPOWIEDZIEĆ COS O SPECYFICE TEGO ŁOWISKA DOBRYCH MIEJSCACH I TECHNICE.ŁOWIE NA TYCZKE WIĘC POSZUKUJE IMFORMACJI NA TEN TEMAT :mrgreen: POZDR

• 2 years later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mam pytanie, czy był ktoś w tym roku, już na rybkach na Bobrze w okolicach Raduszca ?

Ciekawi mnie stan wody no i czy coś już skubie ;) i czy może pojawiły się już jazie ?

pzdr

• 1 month later...
Napisano

Donoszę....

Bóbr w tym roku będzie "ciężki" do łowienia, z górnego zbiornika w raduszcu spuszczono wodę, trwają prace remontowe, woda leci na maxa, kupa śmiecia płynie

Ale ryby skubią , leszcze, płocie, trafia się już jaź, trafiła się brzana ok. 3 kg (wróciła do wody) i ....uwaga ! .... miętus !!! w biały dzień (też wrócił do wody)

to tyle z nad Bobru ;)

pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Powiedzcie gdzie w okolicach Raduszca siadacie na Bobrze? Bo nigdy w tamtych rejonach nie łapałem, a chciałbym.

Napisano

Ja tam jeżdżę tylko po spinnigować, byłem tam ostatnio w niedzielę. Widziałem jak jakiś koleś rzucał z gruntu, siedział pomiędzy dwoma mostami tym dla samochodów i pociągów.

• 3 years later...
Napisano

Prosze koledzy podpowiedzieć, jak najlepiej i najwygodniej dojechać na Raduszec samochodem od strony Żar....gdzie trzeba wjechać ,skręcić itd... :roll: