leszcz077 Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 WITAM WSZYSTKICH ZAKORBIEŃCÓW.SZUKAM KOLEGÓW,KTÓRZY CZĘSTO ODWIEDZAJĄ RADUSZEC I MOGĄ MI PODPOWIEDZIEĆ COS O SPECYFICE TEGO ŁOWISKA DOBRYCH MIEJSCACH I TECHNICE.ŁOWIE NA TYCZKE WIĘC POSZUKUJE IMFORMACJI NA TEN TEMAT POZDR Cytuj
aski Napisano 18 Marca 2010 Napisano 18 Marca 2010 Mam pytanie, czy był ktoś w tym roku, już na rybkach na Bobrze w okolicach Raduszca ? Ciekawi mnie stan wody no i czy coś już skubie i czy może pojawiły się już jazie ? pzdr Cytuj
aski Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 Donoszę.... Bóbr w tym roku będzie "ciężki" do łowienia, z górnego zbiornika w raduszcu spuszczono wodę, trwają prace remontowe, woda leci na maxa, kupa śmiecia płynie Ale ryby skubią , leszcze, płocie, trafia się już jaź, trafiła się brzana ok. 3 kg (wróciła do wody) i ....uwaga ! .... miętus !!! w biały dzień (też wrócił do wody) to tyle z nad Bobru pozdrawiam Cytuj
ku2yn Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Powiedzcie gdzie w okolicach Raduszca siadacie na Bobrze? Bo nigdy w tamtych rejonach nie łapałem, a chciałbym. Cytuj
Kuba96 Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 Ja tam jeżdżę tylko po spinnigować, byłem tam ostatnio w niedzielę. Widziałem jak jakiś koleś rzucał z gruntu, siedział pomiędzy dwoma mostami tym dla samochodów i pociągów. Cytuj
amstaf358 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Prosze koledzy podpowiedzieć, jak najlepiej i najwygodniej dojechać na Raduszec samochodem od strony Żar....gdzie trzeba wjechać ,skręcić itd... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi