ciubik13 Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Witam. Będę niedługo w rejonach Łochowa i chciałem się dowiedzieć czy w Liwcu coś pływa. Do Bugu będę miał troszkę za daleko więc odpada raczej. Ale z chęcią coś bym połapał. Spining, Bat/Bolonka Pozdrawiam i czekam na info bo z tego co wiem to rzeka wymarła w tamtym roku Ale może ! Z góry bardzo dziękuje Połamania Kija Cytuj
El Rifle Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Zarybienia z calą pewnością były, jesienią nawet "nadprogramowe" ale nie wróżę efektów, bo rybostan będzie się długo odradzał. Chyba, że płoć weszła na tarło z Bugu... Już przed "katastrofą" Liwiec był dosyć wymagający, co dopiero teraz. Cytuj
Petryk_05 Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Byłem wczoraj tak około 3 godz i nawet brania. Cytuj
ciubik13 Napisano 22 Marca 2010 Autor Napisano 22 Marca 2010 I co nikt więcej nic nie powie na temat tej wody... Widzę że jakoś mało osób tam wędkuje. A tak mi zależało na info, szkoda. Jednak chyba nie zrezygnuje i pojadę. Dam znać czy coś chociaż dało oznaki życia Oby ! Jak coś to piszcie jakieś info może zdążę przeczytać przed wypadem Cytuj
lutek Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Byłem wczoraj tak około 3 godz i nawet brania. pytanko do Petryk_05 kolego ale widać nad woda jakie kolwiek rzycie ryb,narybku itd po katastrofie???? Czy pod brzegami pływa jakiś narybek w Liwcu ???? Czy jeszcze za wystoka woda jest ???? Cytuj
Petryk_05 Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 lutek nie zauważyłem żadnego życia w wodzie poza żabami nie było narybku przy brzegu. Woda wysoka, ale nie ma tragedii. Cytuj
lutek Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 To i dobrze chyba życie powraca w tej rzeczce oraz Bugu bo z tego co ten gość na tym filmiku gadał to po tej masakrze bobry i kaczki nawet Bugiem martwe płynęły szok http://www.youtube.com/watch?v=LToLW1tMq_4 Cytuj
Janek300 Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Życie w Liwcu wraca od zera a właściwie do zarybień. Małe rybki widziałem w Liwcu już 2 tygodnie po przydusze. Będą zarybiać i za 2-3 lata będzie można połowić. Wtedy znów jacyś [...] zatrują rzekę i tak w koło Macieju. Taki już los Liwca Cytuj
zapiec1 Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 Witam mam pytanie do wędkarzy z miejscowości Łochów A więc słyszałem że jest w tym mieście sklep wielobranżowy jest w nim wszystko wędki,klucze,śrubokręty i takie tam. Nie wiem dokłanie o co chodzi ale podsłuchałem na cb radiu rozmowę dwóch kierowców właśnie o tym sklepie. Proszę o pomoc i możliwe dane o tym sklepie czyli ulica numer telefonu Z góry dziękuję Cytuj
fuchs7 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 witam kolegów, i jak Tam Liwiec? jakieś nowe wieści? jestem zainteresowany tematem ponieważ w tym roku planuje sukcesywne łowienie w okolicach Urli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi