ciubik13 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Witam. Będę niedługo w rejonach Łochowa i chciałem się dowiedzieć czy w Liwcu coś pływa. Do Bugu będę miał troszkę za daleko więc odpada raczej. Ale z chęcią coś bym połapał. Spining, Bat/Bolonka Pozdrawiam i czekam na info bo z tego co wiem to rzeka wymarła w tamtym roku Ale może ! Z góry bardzo dziękuje Połamania Kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Rifle Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Zarybienia z calą pewnością były, jesienią nawet "nadprogramowe" ale nie wróżę efektów, bo rybostan będzie się długo odradzał. Chyba, że płoć weszła na tarło z Bugu... Już przed "katastrofą" Liwiec był dosyć wymagający, co dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Byłem wczoraj tak około 3 godz i nawet brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciubik13 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 I co nikt więcej nic nie powie na temat tej wody... Widzę że jakoś mało osób tam wędkuje. A tak mi zależało na info, szkoda. Jednak chyba nie zrezygnuje i pojadę. Dam znać czy coś chociaż dało oznaki życia Oby ! Jak coś to piszcie jakieś info może zdążę przeczytać przed wypadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Byłem wczoraj tak około 3 godz i nawet brania. pytanko do Petryk_05 kolego ale widać nad woda jakie kolwiek rzycie ryb,narybku itd po katastrofie???? Czy pod brzegami pływa jakiś narybek w Liwcu ???? Czy jeszcze za wystoka woda jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 lutek nie zauważyłem żadnego życia w wodzie poza żabami nie było narybku przy brzegu. Woda wysoka, ale nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 To i dobrze chyba życie powraca w tej rzeczce oraz Bugu bo z tego co ten gość na tym filmiku gadał to po tej masakrze bobry i kaczki nawet Bugiem martwe płynęły szok http://www.youtube.com/watch?v=LToLW1tMq_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek300 Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Życie w Liwcu wraca od zera a właściwie do zarybień. Małe rybki widziałem w Liwcu już 2 tygodnie po przydusze. Będą zarybiać i za 2-3 lata będzie można połowić. Wtedy znów jacyś [...] zatrują rzekę i tak w koło Macieju. Taki już los Liwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zapiec1 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Witam mam pytanie do wędkarzy z miejscowości Łochów A więc słyszałem że jest w tym mieście sklep wielobranżowy jest w nim wszystko wędki,klucze,śrubokręty i takie tam. Nie wiem dokłanie o co chodzi ale podsłuchałem na cb radiu rozmowę dwóch kierowców właśnie o tym sklepie. Proszę o pomoc i możliwe dane o tym sklepie czyli ulica numer telefonu Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuchs7 Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 witam kolegów, i jak Tam Liwiec? jakieś nowe wieści? jestem zainteresowany tematem ponieważ w tym roku planuje sukcesywne łowienie w okolicach Urli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi