sowand Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Co słychać na Kotlinach, wolne od lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Znam ten zalew byłem łowiłem !! Pewnie jak większość wód stojących w moim rejonie o takim samym umieszczeniu w terenie to sądzę że w 70% jeszcze pod lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Mam zamiar w sobotę pojechać co się dzieje nie wiecie,napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 20 płotek nie wymiarowych ,wiało ale nie padało. Ludziska to samo połowili a ludzi jak na deptaku w Ciechocinku,ale są kosze na śmieci , porządek na łowisku. BRAWO DLA GOSPODARZA ŁOWISKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 http://foto.onet.pl/52p1p,o4484c84k0wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowand Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Ładne fotki, niestety nie mogę się wybrać. Zdrówko się pogorszyło , ale za dwa tygodnie muszę się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Efekt dzisiejszej wyprawy na Kotliny to kilka płotek, leszcz i karaś. Wszystko na spławik i białe. Na koszyczek z czerwonymi na haku bez efektów- karpie i liny nie chciały współpracować. Łowiłem w północnej, płytszej części zbiornika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Co tam w Kotlinach ,ruszyła się rybka zaczęła brać nasze przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 We czwartek 5sierpien mam zamiar się wybrać na Karpin. Macie jakieś niusy z tego łowiska. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Byliśmy dziś z Edmundem na Kotlinach, nawe nieźle brały płotki takie do 30 cm. Padły jeszcze trzy leszczyki, przynęta kukurydza, na białe brała tylko drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 http://foto.onet.pl/52p1p,gv8sgfwewgv4,u.html A to zdjęcia z naszej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek25 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Koledzy w którym miejscu najlepiej usiąść na sandacza za odpowiedz z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał-80- Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Byłem dziś w Kotlinach ze spiningiem lecz nic nie brało u paru wędkarzy widziałem płoteczki i małe leszczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał-80- Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzisiejsza wyprawa na Zbiornik to 4 płotki 15-20cm na białego - spławik. szału nie było ale za to cisza wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 płotki 15-20cm na białego Na Kotlinach tylko kukurydza... Na białego drobnica tylko się czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek25 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam jakiego można spotkać drapieżnika na tym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał-80- Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Siemka ja osobiście nie złapałem żadnego większego niż okonek 30 cm- ale rozmawiałem z taki sympatycznym dziadkiem co jest stale na zbiorniku i chwalił się , iż pływa dużo sandacza i szczupły też jest ale po dłuzszej rozmowie to raczej nastawiałbym się na sandacza bo pan dziadek co chwilkę do niego nawiązywał także uderz w sandała . Połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 A w których rejonach można liczyć na sandacza? Na drapieżnika na Kotlinach jeszcze sie nie nastawiałem. Domyślam się, że bliżej tamy gdzie woda głębsza i dno mniej muliste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 W ciągu 2 tyg. byłem na tym łowisku 2x. Rano widać po powierzchni wody że ryba jest ... ale chyba bardzo przejedzona ... bo nawet nie ma brań. Efekt to 1 mizerny leszcz. U innych identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
321maly Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Czy na kartę z okręgu Sieradz można łowić i czy jest dopłata proszę napiszcie jak możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Czy na kartę z okręgu Sieradz można łowić i czy jest dopłata proszę napiszcie jak możecie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Był ktoś ostatnio na Kotlinach? Białoryb skubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Słyszałem w tamtym roku plotki o likwidacji i chciałbym się zapytać czy zbiornik jeszcze istnieje i czy ktoś w tym roku już tam był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Jakie likwidacji? Z jakiego powodu? Zbiornik Kotliny jest nadal na liście łowisk w Piotrkowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordadwt Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 W zweeszłym roku ostatnio yłem na kotlinach pod koniec wakacji....Wszyscy mówili o przejęciu zbiornika przez osoby prywatne. Właśnie jestem ciekaw jak to sę skończyło, bo byłem pewien, że zbiornik już nie jest pzw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi