Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Znam ten zalew byłem łowiłem !! :wink: Pewnie jak większość wód stojących w moim rejonie o takim samym umieszczeniu w terenie to sądzę że w 70% jeszcze pod lodem :razz:

• 4 weeks later...
Napisano

20 płotek nie wymiarowych ,wiało ale nie padało.

Ludziska to samo połowili a ludzi jak na deptaku w Ciechocinku,ale są kosze na śmieci , porządek na łowisku. :shock: BRAWO DLA GOSPODARZA ŁOWISKA :shock:

Napisano

Efekt dzisiejszej wyprawy na Kotliny to kilka płotek, leszcz i karaś. Wszystko na spławik i białe. Na koszyczek z czerwonymi na haku bez efektów- karpie i liny nie chciały współpracować. :cry: Łowiłem w północnej, płytszej części zbiornika...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Byliśmy dziś z Edmundem na Kotlinach, nawe nieźle brały płotki takie do 30 cm. Padły jeszcze trzy leszczyki, przynęta kukurydza, na białe brała tylko drobnica.

• 2 weeks later...
Napisano

Siemka ja osobiście nie złapałem żadnego większego niż okonek 30 cm- ale rozmawiałem z taki sympatycznym dziadkiem co jest stale na zbiorniku i chwalił się , iż pływa dużo sandacza i szczupły też jest ale po dłuzszej rozmowie to raczej nastawiałbym się na sandacza bo pan dziadek co chwilkę do niego nawiązywał także uderz w sandała . Połamania kija

• 4 weeks later...
Napisano

A w których rejonach można liczyć na sandacza? Na drapieżnika na Kotlinach jeszcze sie nie nastawiałem. Domyślam się, że bliżej tamy gdzie woda głębsza i dno mniej muliste...

• 2 weeks later...
Napisano

W ciągu 2 tyg. byłem na tym łowisku 2x. Rano widać po powierzchni wody że ryba jest ... ale chyba bardzo przejedzona ... bo nawet nie ma brań. Efekt to 1 mizerny leszcz. U innych identycznie.

• 1 month later...
  • 5 months later...
Napisano
Czy na kartę z okręgu Sieradz można łowić i czy jest dopłata proszę napiszcie jak możecie

można

• 1 month later...
  • 10 months later...
Napisano

Słyszałem w tamtym roku plotki o likwidacji i chciałbym się zapytać czy zbiornik jeszcze istnieje i czy ktoś w tym roku już tam był ?

Napisano

W zweeszłym roku ostatnio yłem na kotlinach pod koniec wakacji....Wszyscy mówili o przejęciu zbiornika przez osoby prywatne. Właśnie jestem ciekaw jak to sę skończyło, bo byłem pewien, że zbiornik już nie jest pzw...