Pikolo Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 witam all dziwne bo myslalem ze Kotliny podlegaja pod łódz zreszta w pozwoleniu tez niewidze Kotlin w piotrkowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Kotliny podlegały pod Piotrków chyba że się coś zmieniło ? Może jednak przeszły w prywatne ręce ? Mam nadzieję że nie należą od tego roku do Łodzi bo Łódź w tym roku nie podpisała porozumienia z Sieradzem który opłacam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Kolego Aek 0402 jeśli masz karte wykupioną w Sieradzu to i pozwolenie na Okreg Piotrowski tez masz a zbiornik Kotliny nalezy do Obwodu rzeki Wolbórki nr 1na kturej mozesz oczywiscie łowic ale z wyłaczeniem zbiornika Kotliny oraz obiektów stawowych czyli Kotliny sobie odpuszczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 a swoja droga to robi nam sie na 100% nowe komercyjne łowisko Kotliny podelega teraz pod jaies wodociagi kanalizacie ale skad ... niewiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 jeśli masz karte wykupioną w Sieradzu to i pozwolenie na Okreg Piotrowski tez masz a zbiornik Kotliny nalezy do Obwodu rzeki Wolbórki nr 1na kturej mozesz oczywiscie łowic ale z wyłaczeniem zbiornika Kotliny oraz obiektów stawowych Tyle to ja wiem W indeksie z tamtego roku z Piotrkowa mam napisane że zbiornik Kotliny się wlicza w Piotrków a w tym sezonie jeszcze karty nie dostałem, po odbiór idę 31.03 Ale skoro twierdzisz że w tym roku Kotliny już nie należą do Piotrkowa to pozostaje mi tylko ci zaufać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowand Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Koledzy coś wiadomo o Kotlinach, czy jest to zbiornik PZW i jakiego okręgu. Może ktoś tam wędkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 kolego jesli masz opłacona skladke lodzka to w porozumieniu z piotrkowem sa Kotliny nalezace oczywiscie pod piotrkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Święty Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Witam, jadę w sobotę na kotliny, od rana zasadzam sie na feederka na jakąs białą rybke i w tym czasie złapie jakiegoś zywca i po południu na żywca uderzam. Byłem na początku maja ze spiningiem to złapałem szczupaczka 35 cm i okonia jakieś 25 cm ale wróciły do wody, facet miał szczupaka 65 cm na zywca. Nad wodą melduje sie koło 9:P dam znać o ewentualnych wynikach:P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Święty Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Witam oto relacja z łowiska. Byłem o 8, wiatr porywisty wywracał mi krzesełko jak tylko wstałem, fala trącała żyłkę że szczytówka feederka latała cały czas no i od rana brań nie było. Zanęciłem obficie czekając na popołudnie. Próbowałem wszystko, kukurydza, pinka, czerwony, pelet i nic. Aż tu nagle 11:30 pierwsze konkretne branie i leszczyk 48 cm, 1,3 kg. potem przyjechali znajomi na grilla, pogoda jak by się poprawiła ale fala cały czas była. Siedziałem do 19:30 bo trzeba było zdążyć na mecz. wyniki: trzy leszcze 45, 47, 48 cm i parę krąpików do 15 cm zdjęcia w temacie jak było dziś na rybach pozdrawiam Świety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 A jak kolego Czarnocin zbiorniki dawno mnie tam nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pl999 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Czy zbiornik jest już prywatny czy nadal pzw, bo różne plotki krążyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Czy zbiornik jest już prywatny czy nadal pzw, bo różne plotki krążyły. Nadal pod opieką Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi