Marcinfishing Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Witam. Mam 15 lat i mam kartę wędkarską, którą nie dawno dostałem. Chciałbym pójść na ryby ze szwagrem, jednak on nie ma karty wędkarskiej. Czy może ze mną iść legalnie łowić ryby? (Pomijam fakt panującej pandemii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Nie , nie możesz . Z szwagrem to jedynie możesz piwa się napić jak będziesz pełnoletni . II. PRAWA WĘDKUJĄCEGO W WODACH PZW 1. Prawo do wędkowania w wodach użytkowanych przez Polski Związek Wędkarski mają członkowie PZW i osoby niezrzeszone w PZW, posiadający kartę wędkarską, przestrzegający zasad ujętych w niniejszym Regulaminie, po uzyskaniu zezwolenia uprawnionego do rybactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi