Personaljesus Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Wybieram się w poniedziałek wielkanocny jestem ciekaw wyników. W zeszłym roku były całkiem okazałe
Personaljesus Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 A tak z innej beczki: wie ktoś może gdzie mógłbym znaleźć mapę batymetryczną tego jeziora?
luk. Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Personaljesus, koniecznie daj znać jak poszło, wybieram się na to jeziorko
Personaljesus Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Napisano 5 Kwietnia 2010 Połów został przeniesiony z poniedziałku na Wielką sobotę Łowiliśmy nad jeziorem Kamień, ponieważ jezioro w Niesiołowicach zostało w sobotę zarybione pstrągiem i Pani mówiła, że przez najbliższe 2 tygodnie obowiązuje zakaz połowu. Wygląda, że musisz sobie znaleźć inne miejsce
szotornik Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 i jak sukcesy na kamieniu wreszcie ktos z pomorza
Personaljesus Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 6 płotek i jeden leszcz 4 feedery od 7:00 do 17:00 Taka posucha wśród wędkarzy na pomorzu? Daj znać na priv to może wybierzemy się gdzieś razem w weekend
infoex Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Czy jezioro czarne w niesiołowicach to te zwane jeziorem u "niemca" ( 30 zł za łowienie) Byłem w majówkę u sołtysa ze spinem. Łącznie dostałem 15 szczupłych z tym, że tylko 4 wymiary. Miałem jeszcze okoo 10 brań ale zeszły. Rybki pływają nadal i czekają na mnie.
luk. Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 koledzy był ktoś ostatnio na w/w łowisku? jak wyniki? pozdrawiam !
konrad1304 Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 wybieram się na to łowisko w ostatni weekend wakacji mam do przejechania 400 km i nie wiem czy warto metoda połowu to spining Właściciel zapewnia że w jeziorku tym jest dużo szczupaka okonia i sandacza a w kwietniu został wpuszczony pstrąg
luk. Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Byłem dwa razy. Spining na 2 wędki. Widziałem kilka padniętych sandaczy rozkładających się w wodzie i nic poza tym. Mam do tego łowiska 60 km i na pewno na nie nie pojadę. Koszt za 2 wędki + łodka - 100 PLN.konrad1304, sprawdź łowisko Unichowo !
konrad1304 Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 luk dzięki za odpowiedz niestety znowu nie udany bedzie wyjazd bo juz wysłałem zadatek ja mogę polecić łowisko na mazurach nazywa się dziwiszewo i naprawdę jast tam dużo szczupaka niestety tam z rodziną odradzam jechać bo jezioro to znajduje się na bagnie i z pływania nici. bym był wdzięczny jak byś mi coś więcej napisał o jeziorku czarnym skoro już tam wedkowałeś z góry dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.