Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Jest okoniowe eldorado. Sztuki ok 18 - 20 cm, czasami zdarzają się większe. Oczywiście na jeziorze.
to okoniowe eldorado juz od 2 tyg trwa ale duzo jest takich wlasnie jak piszesz w okolicach 18-20cm

Kiedyś były 28-30 cm a za niedługo będą 8-10 cm. :roll:

no tak najwyrazniej tak bedzie :neutral:

• 2 weeks later...
Napisano
Panowie jak tam Listopadowe sandaczyki gryzą czy śpią

Dwa dni temu byłem porzucać ludzi sporo nie zauważyłem żeby ktoś coś łowił, biała ryba raczej też nie bierze przynajmniej od strony Łąki i na wisle poniżej zapory.

Napisano

Witam kolegów o kiju. Wbiję się w temat i zapytam: czy na Goczałkowicach da się pospinować? Z tego co się orientuję to jest dosyć płytko przy brzegu, a pływać nie można. I jeszcze jedno pytanie: w regulaminie wyczytałem, że nocki są zabronione, a na forum ludzie piszą, że ich kontrolowano o 24.00.

Napisano

oczywiscie ze da sie pospiningowac...srednie glebokosci przy brzegu to 1-1,5m wiec plytko..w nocy mozna wedkowac ale tylko w wyznaczonych terminach w tym roku od czerwca do pazdziernika i tylko wekendy od piatku do niedzieli.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Na kanale raczej nic się nie dzieje bo ludzi nie widać, na Wiśle w tamtym tygodniu byłem raz, kilka brań jakaś płotka, leszcz, karaś możliwy ogólnie słabo.

Napisano

Jeśli szukasz białej ryby to Wisła powyżej zapory bd chyba najlepszym wyjściem aktualnie, ja siedziałem kawałek przed mostem wtedy od strony Strumienia.