Lukaszdh Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Myslalem na lake w nocy na zywca z gruntu na sandala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Bierze jeszcze leszcz na goczalach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Teraz jeśli nastawiasz się na biało-ryb na Goczałach to głównie kanał i Wisła w Strumieniu przejeżdżałem dzisiaj ludzi pełno, to chyba się coś dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Byłem dziś na zbiorniku. Martwa woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Informacja dla wszystkich na zbiorniku łowiac z gruntu na bialoryb nie ma już sensu. Zamykamy sezon 2018. MożE jeszcze jakiś drapieżniki. Pozdrawiam. Ps jest jeszcze kanał ale na ta śmierdząca wodę ja sie nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 25 Listopada 2017 Share Napisano 25 Listopada 2017 Kanał - pobawić się można, poćwiczyć refleks. Większe ryby i czystsza woda to rzeka za mostem w Strumieniu - tam jest zimowisko, zbierają się ryby w duże ławice, trafia się leszcz do 40 cm i karasie, duże okonie. Raczej spławik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 25 Grudnia 2017 Share Napisano 25 Grudnia 2017 Jak tam panowie łowi ktoś jeszcze czy już wędki pochowane? Ja byłem dzisiaj na Wiśle w Strumieniu porzucać ale wynik na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 27 Grudnia 2017 Share Napisano 27 Grudnia 2017 Ja byłem w sobotę od strony rzeki bajerki. Zero aktywności. Nawet mikro okon sie nie uwiesil. Martwa woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbb Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 Jak tam wyniki dawno nie miałem wędki w reku, a wypadałoby jakoś rok zakończyć może na Goczałkowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 46 minut temu, dzbb napisał: Jak tam wyniki dawno nie miałem wędki w reku, a wypadałoby jakoś rok zakończyć może na Goczałkowicach? Spławik, białoryb i za mostem w Strumieniu; lub kanał, pobawić się można, nie zawsze trzeba łowić okazy :). Grill, herbata w termosie, fajny sąsiad i świetnie można pobyć nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbb Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 ta herbata w termosie działa na wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 28 Grudnia 2017 Share Napisano 28 Grudnia 2017 To może sie zgadamy na ta sobotę ? Chętnie przyjadę tylko niech ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Byłem wczoraj na kanale. Polapalem plotki niestety same malenstwa. Generalnie ludzi było miliard, Wisła przy moście w strumieniu to samo, wszystkie stanowiska zajete. Ciekawe czy na wisle jest większa ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbb Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 na Wiśle też sama drobnica - przykry widok chowających reklamówki z micro rybkami po krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 3 godziny temu, Lukaszdh napisał: Ciekawe czy na wisle jest większa ryba Godzinę temu, dzbb napisał: na Wiśle też sama drobnica - przykry widok chowających reklamówki z micro rybkami po krzakach Byłem wczoraj na Wiśle, drugi raz od kilku lat (pierwszy raz 3.01). Leszczyki do 30 cm, płotki od 20 do 30 cm, obok widziałem 3 karasie, więc taki wiślany standard. Żeby mieć szanse na większe, to trzeba łowić tak jak Mikwed1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbb Napisano 3 Lutego 2018 Share Napisano 3 Lutego 2018 Witam Panowie, dzieje się coś na goczałkowicach/wiśle/kanale - poza drobnicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 4 Lutego 2018 Share Napisano 4 Lutego 2018 Dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 5 Lutego 2018 Share Napisano 5 Lutego 2018 Pewniak to Wisła w Strumieniu za mostem - tam jest od lat znane zimowisko białorybu - leszczyki, krąpie płotki, okonki trafi się karaś, na okazy nie ma co liczyć, ale coś się da złowić, pobawić się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Witam nie orientuje się ktoś czy Wisła poniżej lub powyżej zbiornika puściła lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbb Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 poniżej nie ma lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 A kanał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 3 godziny temu, Lukaszdh napisał: A kanał ? Rozumiem, że pytanie brzmi- czy na kanale jest jeszcze lód? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdh Napisano 28 Marca 2018 Share Napisano 28 Marca 2018 No baaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Na kanale nie ma już lodu, ludzie siedzą. Na Wiśle też parę aut stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon7183 Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 Bierze coś na jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi