cinek146 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Ja wróciłem z nocki no w sumie z pół nocki;] Byłem od strony Wisły Wielkiej od 21-2.00 brań dość sporo głównie krąpie, leszczyki i jeden karaś ale wszystko małe 20-35cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Witam jak wygląda sytuacja na goczałach/wisła/kanał dziobie coś ? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 W zeszłym tygodniu na rzece brało, na kanale wody nie ma, na rzece dzisiaj 3 leszcze do 45 cm ok 20 płoteczek i kilka krąpików, na jeziorze słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Witam ludziska jak tam goczały gryzie jakis drapieżnik głównie chodzi mi o miejsce koło rybaczówki pod rurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Witam ludziska jak tam goczały gryzie jakis drapieżnik głównie chodzi mi o miejsce koło rybaczówki pod rurami Nie no, jest tu jakiś admin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Kolego Lemiux o co ci chodzi synuniu nie chcesz nie mów i sprawa załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 o co ci chodzi synuniu Widzę że tendencja im starszy, tym głupszy nadal aktualna. Lepiej udaj że skończyłeś 6 klasę podstawówki, a znaków interpunkcyjnych jeszcze w szkole nie miałeś. Przecież to co napisałeś ledwo da się przeczytać w formie jakiej jest to napisane! Z tym kolegą też bym nie przesadzał, preferuję bardziej ogarnięte grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Witam ludziska jak tam goczały gryzie jakis drapieżnik głównie chodzi mi o miejsce koło rybaczówki pod rurami Okoń bierze, ale trzeba trafić - w zeszłą środę brały do 25 cm, w sobotę większe - 25- 35 cm, w poniedziałek nie brały, dzisiaj nie brały - tyle wiem od znajomych. Tradycyjnie gdy bierze to tłumy wędkarzy co 3m zawodnik, a najwytrwalsi od 3 rano pilnują miejsca . Mnie takie zawody nie bawią, dlatego unikam tej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Dzięki za info i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Ruszyło się coś może po ochłodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Bierze okoń z drapieżników, niewielki - do 25 cm, nie codziennie, ale można połapać i na rurach i na rzece. W rzekę wszedł krąp w olbrzymich ławicach - przypadkiem łapie się inne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Orientuje się ktoś ile jest wody na kanałach ? Da się usiąść ze spławikówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Orientuje się ktoś ile jest wody na kanałach ? Da się usiąść ze spławikówką ? Jakąś wodę widziałem z drogi, ale myślę, że za wiele jej nie ma. W stawie za rurą w Łące prawie całe dno jest suche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Wody na kanale bardzo mało - przy betonowym mostku - bajoro i strumyk 20 cm szeroko0ści ledwie się sączący - bliżej jeziora tez mało wody - od sierpnia nie widziałem ani jednego wędkarza na kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Byłem w niedz na wiśle bardzo sporadyczne brania mały leszcz i krąp ogólnie średniawa może teraz jak się ochłodzi coś podziobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Ja byłem z piątku na sobotę na nocce - 46 krąpi i jeden leszcz, w Wisłę wszedł krąp z jeziora - złapać inną rybę ciężko, dzisiaj byłem podnęcić - ludzie bez ryby byli, nie brało kompletnie. Jedynie znajomy spiningista na boczny trok na leniwo, na "wleczonego" łowił okonka za okonkiem ale takie po 10-20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Był ktoś Dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Na rzece krąp i okonek niewielki, za tamą ruszył się sandacz, na jeziorze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Witam kolego mikwed 1 powiedz jeśli możesz gdzie koło tamy?. Byłem tam w niedziele i wody jest bardzo mało siedzieli tam na grunt i mówili że nic nie bierze i od czerwca sandacza nie widzieli pod wieczór pojechałem na rury i chłopaki co mieli powywożone łódkami to co 2 miał sandacza złapanego na spina NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Pisząc "za tamą" miałem na myśli odcinek Wisły aż do Czechowic, pisząc, że się ruszył sandacz - od lipca nie brał, a teraz się zdarza złapać, co nie oznacza, ze każdy złapie - ja nie złapałem ale kilka osób miało sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Ruszyła gdzieś płoć leszcz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Byłem w SB na rzece - bardzo słabe brania przez 7h - 4ry krąpie, 1 leszczyk, 1 jazik i 1 płotka - wszystko małe. Przy moście w Strumieniu dużo aut stoi, ale nie wiem czy bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 24 Listopada 2015 Share Napisano 24 Listopada 2015 Witam jeździ jeszcze ktoś na rybki ? jak wygląda na dzień dzisiejszy wisła płoć weszła a może kanał odżył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Witam jeździ jeszcze ktoś na rybki ? jak wygląda na dzień dzisiejszy wisła płoć weszła a może kanał odżył ? Nie wiem jak teraz, ale dwa tygodnie temu w kanale było sucho! Nie sądzę żeby coś po tych niewielkich deszczach się zmieniło. Tej zimy raczej łowienia tam nie będzie. Jak nie spadnie dużo śniegu w górach, to i na wiosnę może nie być wody... Płycizny przy wlocie Wisły są suche i zaczynają zarastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi