linoza Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Witam niedziela 3 maja zastanawiam się na zasadzkę 5 mają na żywca na niewielkim jeziorze o długości 2 boisk do piłki nożnej jest tam dość spora liczebność szczupaka spiningowac to ja zbyt nie lubię a wienc zostaje mi Żywiec i czy jak by koledzy,koleżanki mogli mogły mi doradzić gdzie i na jaką rybkę złowić szczupaka i na jakiej ok głębokości dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Płoteczka lub ploć, uklejka, Żywiec w zależności o wielkości na jakiego chcesz zapolowac szczuplego. Jeżeli jest populacja dużego to śmiało możesz zakładać większe żywce z tym że ilość brań będzie nie wielka ale szanse będą na większego. Jednym słowem duży Żywiec = duży szczupak ale nie stanowi to reguły. Żywca możesz sobie ustawić puł metra, metr nad dnem a jak go namierzy i będzie miał chęć to na branie nie będziesz długo czekał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz1968 Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Szczupak to tylko na kukurydze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi