fkuzi555 Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 witam. ostatnio mialem nadmiar wolnego czasu i takie cos sprobowalem robic. w calosci wykonane z wlokna weglowego. po lewej oryginaly, po prawej moje rocket z oryginalem rocket z moja. teraz czas na weekendowe testy jak sadzicie... ma to sens, czy od razu wrzucic do kosza? na marginesie - koszt wykonania to okolo 50-75 gr w zaleznosci od dlugosci i grubosci (bez malowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Jak dla mnie te Twoje są ładniejsze. Według mnie powinny spisywać się świetnie, no i ta cena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacapek91 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Bardzo ładne grunt to się czymś zająć jak się ma nadmiar wolnego czas testowałeś już je nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fkuzi555 Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 jeszcze nie... musialem je "dopiescic" dzis daje do testowania dwom zawodnikom i sam mam zamiar wybrac sie z nimi w niedziele zobaczymy jak wypadna te testy. jesli dobrze, to nie wykluczam produkcji "masowej" na potrzeby znajomych, choc napewno jakies poprawki trzeba bedzie powprowadzac i sprobowac robic inne, posrednie grubosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 I jak wypadły testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, antenki Clarusso używam odkąd się u nas pojawiły. Niestety te najdelikatniejsze, najcieńsze musiałem przerabiać na grubsze, bardziej widoczne dla mnie. Doszedłem do wniosku, że jeśli spławik jest dobrze wyważony to sygnalizowanie nawet grubszej antenki jest dobrze widoczne, co przetestowałem i na zbiornikach związkowych i komercyjnych. Najważniejsze to aby przy zmieniających się warunkach pory dnia i tła na wodzie, zmieniać antenki na inny bardziej widoczny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi