Adamoski Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Korzystał z was ktos z tej farby?: https://allegro.pl/oferta/farba-do-malowania-numeru-rejestracyjnego-naponton-7662697411?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Nie maluj numerów na pontonie. Zrób na jakieś sklejce zwykłą olejną, od 1, 08 nie trzeba będzie mieć obowiązku posiadania numerów na środkach pływających do siedmiu metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamoski Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 A do tego czasu , na sklejce przejdzie ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamoski Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 I jak przymocowac to do burty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Do linki asekuracyjnej , ja mam na sklejce i przywiązuje jak mam pływać , chyba że masz cały czas napompowany to najlepiej na tetrytki . Wcześniej dzwoniłem do SR aby się upewnić że nikt się nie czepiał i nie widzą żadnego problemu . Nie wiadomo jak w twoim okręgu ale dla pewności możesz przedzwonic SR i się dowiedzieć jak oni to widzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi