kuzik71 Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Witam ,wszystkich... Pytaniem wywołam złość u nie jednego użytkownika forum,bo pytanie stare jak świat,jaki kołowrotek wybrać rozmiar 2500-300 cena maxx 200zł hamulec przód ,najlepiej było by z dwiema szpulami i to płytkimi. Do tej pory używałem dragona 5400 jest on za ciężki i nie wiem czy nie jest jakiś wadliwy,strasznie plącze mi plecionkę,czasem jak miałem więcej plecionki to potrafił mi nawinąć ją miedzy szpule a hamulec. Plątanie plecionki objawia się tym że jak rzucam przynętą to z kołowrotka wysnuwają mi sie trzy plecionki i wszystko poplątane. Co doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Zobacz sobie Robinson Yoshida FD 308. Ja mam rozmiar mniejszy czyli 208 od początku sezonu i jestem bardzo zadowolony. Jedna szpula głębsza a druga płytka. Z tym ,że musisz koniecznie dowiedzieć się u sprzedawcy czy sprzedaje ze szpulą zapasową bo spotkałem się z sytuacjami, że trzeba dokupić. Tak czy inaczej cenowo wyjdzie około 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamoski Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 Za namową członków naszego forum zakupiłem ten kołowrotek i jestem bardzo zadowolony i rzeczywiście zdaje się być niezniszczalny , zaliczył podtopienie i piach , plecionkę wypuszcza równo, niestety szpule musiałem dokupić ok. 30 zł na portalu aukcyjnym . Nie wiem czy waga Ci odpowiada , są wersję lżejsze do lekkiego spiningu. https://sklep.insel.pl/kołowrotek-ryobi-fokamo-1000-4bb-1rb-p-3702.html#/7366-wielkość-1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi