Tulasz Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Witam. Za pewne ktoś już poruszał ten temat lub nie ale moja sytuacja wyglada nastepujaco. Od jakis 9-10 lat nie oplacam kart PZW gdyż nie mialem czasu na ryby. Przez ten czas przeprowadzilem sie z woj. Lubelskiego na Śląsk. Ostatnio postanowilem wrócić do wędkowania znalazłem moja stara karte i legitymacje. Moje pytanie brzmi jak mam teraz dokonac oplat? Poprostu isc z karta legitymacja do najblizszego kola i dokonac opłaty czy musze wyrabiac wszystko od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzinho Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Miałem podobną sytuację jak Ty. Przez kilka dobrych lat nie opłacałem składek i w tym roku postanowiłem to zmienić. Zamieniłem okręg Legnica na okręg Wrocław. Wystarczy pójść do dowolnego koła, przepisać się i opłacić składki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tulasz Napisano 5 Maja 2020 Autor Share Napisano 5 Maja 2020 Czyli musze opłacić ponownie wpisowe i skladki? Bez zbednych papierow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Tak, musisz opłacić wpisowe, składkę członkowską i fundusz koła jeśli takowy jest. Jeśli chcesz łowić to do tego składkę na zagospodarowanie i ochronę wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi